logo

AK PARTİ’DE MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI YELDA HANIM OLMALI

HÜSEYİN AR

HÜSEYİN AR
huseyinar@hotmail.com
AK PARTİ’DE MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI YELDA HANIM OLMALI

AK PARTİ’DE MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI YELDA HANIM OLMALI

Ak Parti Muğla’da Büyükşehir adaylığı konusunda hakkı olan Yelda Erol Gökcandır.

2003 Partinin kuruluş yılında üye olmuş, Meclis Üyesi olmuş, MKYK  üyesi olmuş, İl Başkan yrd.,Kadın Kolları Başkanı, Teşkilat ve tanıtım medya Başkan yardımcılıklarında bulunmuş, Milletvekilliği yapmış, Halen MKYK üyesi  olan Gökcan’nın Muğla da tanınırlığı daha fazla olduğunu Muğla halkı biliyor.

Son dönemde Muğla’da CHP Karşısında seçimi kazanmak için İktidar partisinin arayışları sanırım hata yapmasını sağlayacak. Teşkilatlarda karşılığı olan aday Yelda Erol Gökcan’dan başka yerel olmayan bir adayın Muğla’da kabul görmeyeceğini yüksek sesle dile getirenler oldukça fazla bunlardan Milli Görüşçü ve Ak Parti hakkında çok fazla yazısı olan yazar Cemal Demirtaş dan sonra Milli Görüşçülerden,geçen dönem Ak parti’den Milletvekili aday adayı olan  Mehmet Sıdra tepkisini dile getirmiş;

‘’ Sn İl başkanım Gültekin Akça ,

Sn Kadın Kolları başkanımız ve Sn gençlik kolları başkanımız ve de 13 ilçemizdeki AK Parti ilçe başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız lütfen,

On yıllardır şehircilik anlamında çekilen çileden sonra bu kadar almaya başarmaya kazanmaya yakın olduğumuz 31 Mart yerel seçimlerinde Muğla’mızın insanına dokunmuş, sofrasına oturmuş, düğününde cenazesinde bulunmuş, iş vermiş işçi çalıştırmış ve de sokağında yürümüş, muhtarını dinlemiş genci kadını yaşlısını bilmiş, hayatlara dokunmuş Bir Büyükşehir Belediye Başkanımız için lütfen insiyatif alınız, ifadenizi net ortaya gerekirse tüm bileşenlerimizle STK larımızla derneklerimiz vakıflarımızla ortaya koyalım.

Muğla’mız için 95 günlük bir üstün çalışma ile Büyükşehir i alalım muğlamız 13 ilçe 569 mahallesiyle Büyükşehirde AK Belediyeciliği görsün.

Bizim adaylarımız var. Çok var. Fazlaca var. Vekillik ve Ankara tecrübesi olan abilerimiz var ablamız var. Çok başarılı belediye başkanlarımız var.

Her şeyden önce 11 bin kendi nüfusu ve 50 bin de çevre ilçelere dağılmış göç etmiş Kavaklıdere’mizin belediye başkanı Demir var. Yatağanımızın başarılı belediye başkanı Toksöz var. Yada hepsi değerli başarılı diğer ilçelerimizde belediye başkanlarımız var. Önceki dönem vekillik yapmış MKYK üyemiz bir Yelda Hn var. Önceki dönem vekillerimiz var. Öztürk var Boğa var Yavuz abi var Özden var. Terzibaşoğlu var. STK başkanlarımız var. Başhekimlerimiz doktorlarımız var. Ticaret odası başkanlarımızdan tutunuz olmadı İl müdürlerimiz var. İş insanlarımız var. Acar var Ercan var Kılıç var Özyer var Karakuş var. Çok zenginiz. Muğla’lıyız.

Mevcut iki milletvekilimiz var inisiyatif alabilecek. Kadem vekilimiz var Yakup vekilimiz var. Ve ilçe başkanlarımız var. Allah aşkına hiç olmadı bizler varız. Herkes elini taşın altına koyar.

Ve Sn il başkanım. Siz varsınız. Akça var.

Neden ithal neden yabancı diye sormalısınız. Bizler varız demelisiniz. Salı günü sizlere ve ekibinize ve Ankara yolcularına güveniyoruz.

Biz illa ki Muğla lı olsun demiyoruz. İthal aday olmasın diyoruz. Nasıl ki Kadem Mete Nihat Öztürk Mehmet Nil Hıdır ve pekçok Muğla lı olmayıp kendisini Muğla lı hisseden burada ekmek yiyen ticaret yapan ikamet eden işçi çalıştıran vergi veren kazandığını burada harcayan yerleşik benimsemiş etle tırnak olmuş tüm abilerimiz için kapı kapı dolaştıysak asla ama asla mikro milliyetçilik peşinde değilken şimdi Sadece ithal aday istemiyoruz. Teşkilatların alınterini akıtmış, sahanın tozunu yutmuş partimizin başarısı için dertlenmiş ve insanımızla hemhal olanı istiyoruz. Dayatma aday olmasın. Gün birlik olma ve Muğla Büyükşehir i alma ve ilçe sayımızı minimum 10 a çıkarma vaktidir.

Muğla 31 Mart ta başaracak. Değişim diyecek. Geri kalmışlığına AK belediyecilikle son verecek. İnşallah.

Arz ederim

Saygılarımla’’

Bunun gibi Ak partinin önde gelen siyasetçileri sosyal medyalarından yabancı bir adaya karşı reflex göstermiş durumdalar.

Değerli dostlar, Muğlalı kendinden olmayan, köyüne kentine uğramamış adaylara karşı hep tepki göstermiştir.

Şöyle geçmişe bakalım 2014 Yerel seçimlerinde Atatürk orman çiftliği müdürü Ömer Bülent Arslan aday yapılmak istenmiş fakat halkta karşılığı olmadığı için   Rektör Mansur Harmandar yapılmıştı.Anlaşılan Ak partide önümüzdeki günlerde hareketli günler devam edecek.

Etiketler: » » » » » »
701 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI

  • BİZ YANLIŞ YAZMADIK, YANLIŞI YAZDIK

    01 Nisan 2024 Köşe Yazıları, Siyaset, Tüm Manşetler

    BİZ YANLIŞ YAZMADIK, YANLIŞI YAZDIK !Muğla..Yüzlerce kere en az üç yıldan beri bıkmadan yazdık.Muğla..Hiç bu kadar yakın olmamıştı iktidara.Hele Bodrum. Taş üstüne taş konmayan Bodrum.Kazanamadık….!AK Parti bir tek Muğla'da mı kaybetti?Hayır.22 nci yılında iyi bir mağlubiyet elde etti.▪︎▪︎CHP bunca işbilmezliğe rağmen yine nasıl kazandı?Efendim emekli kaybettirdi.Hayat pahalılığı bezdirdi.Tamam hepsi doğru.Payları yok mu,var.Var da..Seçilenler Belediye başkanı değil mi? Milletvekili mi?Bunları yapacak olan makam Meclis. Seçilen Belediye başkan...
  • Muğla’nın üçüncü milletvekili Metiner!

    20 Mart 2024 Köşe Yazıları, Siyaset, Tüm Manşetler

    Dün akşam Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya'nın Sakarkaya köyündeki programına katıldık. Sakarkaya Milas'ta, hatta Muğla'da taa Refah Partisi döneminden bu yana Milli Görüşten, 22 yıldan beri de AK Parti'den zerre ödün vermeyen bir Köyümüz. Öyle bir köy ki; 2019 seçimlerinde AK Parti'ye rekor oy veren bir köy. Küçük bir köy falan da zannetmeyin ha. Bin oyu olan bir köy.. Öyle bir köy ki; %90 a yakın oyla Cumhurbaşkanımıza. AK Parti'ye oy veren bir köy. Öyle bir köy ki Sakarkaya; tek tek elleri öpülesi bir köy... ...
  • Muğla Tarım İl Müdürü

    18 Mart 2024 Ekonomi, Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Muğla Tarım İl Müdürü Ülkemiz muhakkak bir tarım ülkesidir. Her ne kadar bazı kalemlerde kendi kendine yetemese de, özellikle sebze ve meyve çeşitliliği, üretimin iç pazar ihtiyacından fazlasını ihraç etmesi hasebiyle, ülkemize döviz girdisi bakımından olsun, tarım kırsalda yaşayan insanların ürünlerinin değerlendirilmesi yönünden de son derece mühimdir. Bir turizm kenti olmasının yanı sıra Muğla'mızda, tarımın hayati önem arz ettiğini bilmeyen yoktur herhalde. Narenciyesinden tutun, zeytine, seracılıktan tutun, sanayi değeri olan ürünle...
  • AYDIN AYAYDIN VE MUĞLA

    14 Mart 2024 Köşe Yazıları, Siyaset, Tüm Manşetler

    AYDIN AYAYDIN VE MUĞLA Merhaba Değerli Okurlarım, Prof.Dr Aydın Ayaydın Cumhur ittifakının Muğla Büyükşehir adayı olarak atanmasının hemen arkasından biz Muğlalılar tepki gösterdik. Yok Mardin’liydi, yok 73 yaşındaydı, yok Chp’liydi şeklinde yazdık, çizdik, konuştuk. Aydın Bey’i ilk atandığı günden bugüne Ulusal Tv’ler den, sosyal medyalardan takip ediyorum. Hani ihtiyar dediğimiz Aydın bey’in enerjisi Muğla da herkes tarafından hissedildiğini görüyoruz. Muğla için düşünen, Muğla’nın gelişmesini isteyen bir aday var. Muğla’ya hizmet etme...