logo

GONCA KÖKSAL’IN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

GONCA KÖKSAL’IN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

GONCA KÖKSAL’IN SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal’ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi. Şeyh Mahallesi Naipler Sokak üzerindeki merkezin açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, diğer belediye başkan adayları ve partiler katıldı.

GONCA KÖKSAL: “ÇALIŞMAYA MENTEŞE’NİN YOLLARINDAN BAŞLAYACAĞIZ”
Menteşe Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal, “Yerel seçimlere doğru tüm heyecanımızla son sürat yol alıyoruz. Laf değil, hep iş üretiyor olacağız. Emek vererek, hak ettiğimiz kentleri hep birlikte inşaa edeceğiz. Ekonomik krizi sarsıcı şekilde yaşıyoruz. Gençler yurt dışına gitmenin yollarını arıyor, işçiler ay sonunu getirmeye çalışıyor. Bir zenginliğin içinde günden güne fakirleşiyoruz. Artık uyanmamız gerekiyor. Sağlam adımlar atacağız. Büyükşehir belediyemiz ile el ele Menteşe’nin yolarından çalışmalara başlayacağız. Bir çok projemiz var” dedi.
Köksal, “Çocuklarımıza borcumuz var. Türkiye’de parmakla gösterilen bir belediyecilik örneği göstereceğiz. Tertemiz sokakları, nitelikli sosyal etkinlikleri ile altyapısı sağlam nitelikli bir kentte yaşamayı vadediyorum. Hepimiz bu işin ucundan tutacağız. Bizim kararlı birlikteliğimizden yepyeni bir Menteşe doğacak” diye konuştu.

AHMET ARAS: “MUĞLA’NIN KORUNARAK GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Osman Gürün başkanımızın selefi olmaktan gurur duyuyorum. Biz buraya yazlığımızın balkonunda tavla oynayıp gelmedik. Biz zaten belediye başkanıyız. Biz, büyük bir sorumluluk duygusuyla buraya geldik. Bizler halk adamıyız. Şimdi ne olacak? Osman başkanımızın yaptıklarının üzerine koyarak hizmet edeceğiz. Her şeye, her yere hakimiz. Muğla öncelikle korunmak zorunda. İktidarın politikalarında sıkıntılar var. Onlar ormanın yeşilini değil, doların yeşilini görüyor. Biz öyle değiliz. Muğla’nın korunarak gelişmesi için kanımızın son damlasına kadar çalışacağız. Tüm eksikleri belirleyerek çalışmalarımıza başlayacağız. Merkezden evimi tuttum ve yerleştim” dedi.

BAŞKAN GÜMÜŞ: “MENTEŞE RANTA KURBAN EDİLMEDİ”
Açılışta konuşma yapan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “10 yıldır Menteşe’yi ortak akılla yönettik. Ne söz verdiysek hepsini yaptık. Seçim beyannamesinde ne söz verdiysek onları gerçekleştirdik. Büyükşehir ile kavga etmeden birlikte el ele çalıştık. Bu kenti birlikte güzelleştirdik. Menteşe ranta kurban edilmedi. Şöyle bir ilçeyi gezin. 1 kilometre yürüyün 10-15 tane park ve yeşil alan göreceksiniz. Bundan sonra Ahmet Aras başkanımızın bir oy fazla alması için çalışacağız. Gonca Köksal’ın bir önceki seçimde alınan yüzde 54 oyun üzerine çıkması için hepimiz çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

GÜRÜN: “BİRBİRİMİZİN ETİNE BAYILIYORUZ, KARŞI TARAFIN ETİNİ TATMALIYIZ”
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, “25 yıldır belediye başkanıyım. Çoğu zaman gidiversin gari ak başlı adam denilen kişiyim. Madem öyle biz bırakalım dedik arkadaşlar. Siyaset devam ettiği sürece muhalif biriktiriyorsunuz. Yönetici tüm bunların dışında objektif olarak, bilimsel yöntemle ihtiyaçları öncelikli olarak belirler ve yatırımı yapar. Partinin kente yaptığı hizmetleri yüksek sesle vatandaşlara anlatmak gerekiyor. Yapılan işleri göstererek yapmak lazım. Biz birbirimizin etine bayılıyoruz. Çok lezzetli geliyor. Karşı tarafın etini tatsak belki daha tatlı gelir. Oradan daha iyi besleniriz” dedi.

GÜRÜN: “NE OLSA KAZANACAK DEMEK YOK, BİR OY ÇOK OY”
Gürün, “Ben görevi kendim bıraktım. Biraz sürpriz oldu. Bu seçim sadece belediye başkanlığı seçimi değil. Ülkenin geleceğini bu yönetimden kurtarmak için CHP’de birleşmeliyiz. Ne olsa kazanacak oy kullanmaya ben gitmeyeyim demek yok. Bir oyun çok oy olduğunu aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Yolumuz açık olsun, rehberimiz Mustafa Kemal Atatürk olsun” diye konuştu.

İL BAŞKANI BALCI: “100 YIL ÖNCE OLDUĞU GİBİ YİNE BÜYÜK BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR”
CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, “31 Mart seçimlerine 38 gün kaldı. Cumhuriyetimiz maalesef ilkesiz, vicdansızların eline kaldı. 100 yıl önce konan çağdaş medeniyetler seviyesi hedeflerimizden çok uzaktayız. Ülkemize ait tüm değerler satıldı. Büyük bir yüzsüzlükle Cumhuriyetin tüm kurucu değerlerine ihanet ve hakaret ettiler. Partimiz 100 yıl önce olduğunu gibi yine çok büyük sorumluluk altında. Birleşerek kazanmamız lazım. Aday gösterilmediği için partisine küsmeyen tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum. Atatürk’e hakaret edenlere, anayasayı yok sayanlara sandıkta hesap soracağız” ifadelerini kullandı.Altar zeyhan

Etiketler: » »
135 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ