logo

EROL”MUĞLA’DA MİLLET İTTİFAKI İLE EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ”

EROL”MUĞLA’DA MİLLET İTTİFAKI İLE EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ”

İl Başkanı Hüseyin Erol’dan seçime yönelik açıklama:

“MUĞLA’DA MİLLET İTTİFAKI İLE EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ”

Adem Zeybekoğlu’nun milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından, CHP Muğla İl Başkanı olarak atanan Hüseyin Erol, seçime yönelik açıklama yaptı. Erol, bu kritik seçim öncesi il başkanı olarak atanmasından onur duyduğunu belirterek, seçimde Muğla’da etkin bir mücadele sergileyeceklerini, Millet İttifakı ile en yüksek oyu alacaklarını söyledi.

“HALK NEFES ALMAK, GELECEĞE UMUTLA BAKMAK İSTİYOR”
Erol şu ifadeleri kullandı: Cumhuriyet tarihimizin en zorlu dönemlerinden birini yaşıyoruz .Gelir adaletsizliği, yüksek enflasyon, eğitim sistemindeki istikrarsızlık , sağlık sisteminde yaşanan sorunlar, ekonomik zorluklar ,toplumsal adaletsizlik, haksızlık ve hukuksuzluk vatandaşlarımızı derinden sarstı adeta nefessiz bıraktı . Halkımız nefes almak istiyor. Geleceğe umutla bakmak istiyor.

“BU ÖNEMLİ SEÇİMDE İL BAŞKANI OLMANIN ONURUNU YAŞIYORUM”
Mevcut İktidar ,ülkedeki gidişatı eleştiren , sorgulayan ve yaşadığı zorlukları ifade eden her kesimi ve her bireyi ötekileştirerek keskin bir kutuplaştırma politikası güdüyor.Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimine işte bu zor koşullar altında giriyoruz. Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün halkımızla birlikte kahraman ve destansı bir mücadeleyle kurduğu Cumhuriyetimizin 100.yılında ; huzuru, barışı, toplumsal eşitliği ve adaleti ama en önemlisi umudu yeniden tesis etmek sorumluluğu ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi Muğla İl Başkanlığı görevini üstlenmenin onurunu yaşıyorum.

“ETKİN BİR MÜCADELE SERGİLEYECEĞİZ”
Vatansever ve hoşgörülü halkı ile barışın ve huzurun kenti ;yeşili, mavisi ,doğası ,tarihi ve kültürel zenginliği ile ülkemizin gözbebeği olan Muğlamızda Millet İttifakı olarak en yüksek oyu almak ve TBMM’de en fazla temsili sağlamak hedefi ile CHP Muğla İl Örgütü olarak Millet İttifakı bileşeni olan tüm siyasi partiler ile birlik beraberlik içinde çalışacağız. Bu çalışmalar örgüt disiplini ve ortak politikalar mutabakat metninde millet ittifakının oluşturduğu program çerçevesinde gerçekleştirilecek. CHP Muğla İl yönetim kurulumuz, ilçe başkanlarımız ve yönetimleri , Kadın ve Gençlik kollarımız, milletvekillerimiz, meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız, Cumhuriyet Halk Partisinin onurlu üyeleri ve aydınlık yarınlar için bizlerle birlikte mücadele etmek isteyen tüm kıymetli yurttaşlarımız ile birlikte Muğlamızda etkin bir mücadele sergileyeceğiz .

GENEL BAŞKAN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Azimliyiz ve kararlıyız.Türkiye’yi ayağa kaldırma projesine katkı sunmak için büyük bir enerjiyle ve umutla seçim çalışmalarımızı sürdürerek halkımızın sesi olacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleştireceğimiz bu önemli seçimde CHP Muğla İl Başkanlığı görevini tarafıma tevdi eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve değerli genel merkez yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyor , il örgütümüzü, parti üyelerimizi ve memleketim Muğla’nın güzel yürekli halkını saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Altar Zeyhan

Etiketler: » » » » »
280 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ