logo

CHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yeni il başkanı Balcı: “Kongremiz, Türkiyede en coşkulu geçen kongre oldu”

CHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen CHP Muğla İl Kongresinde Zekican Balcı, CHP Muğla İl Başkanı seçilmişti. Bugün, CHP Muğla İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Hüseyin Erol’dan başkanlığı devralan Balcı yaptığı açıklamada, “Bu kongrenin kazananı ve kaybedeni yok. Bunu içimden söylüyorum. Bizler 2 yıl Muğla’da partimizin bayrağını dalgalandırmak için görevlendirildik. Kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte çalışacağız. Partimiz için başarı elde edebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Yerel seçimlerde tüm belediyeleri kazanmak için büyük bir mücadele vereceğiz. Her partilimizin aklına, fikrine, desteğine ihtiyacımız var. Hüseyin başkanıma teşekkür ediyorum. Seçim döneminde görev üstlendiler. Emeklerinden dolayı başkanım ve yönetimine teşekkür ediyorum. Tüm partililerimize çok teşekkür ediyorum. Kongremiz, Türkiyede en coşkulu geçen kongre oldu. Türkiye’ye örnek bir örgüt olacağız”ifadelerini kullandı.

Hüseyin Erol ise, “8 aylık bir görev sürem oldu. Bu süreci 1 Ekim’de yaptığımız kongremizde sonlandırmış olduk. Bu sürece katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Yeni yönetim alacak Zekican kardeşime başarılar diliyorum. Muğlamıza partimize hayırlı olsun” dedi.

Etiketler: » » »
198 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ