logo

CHP Ortaca ve Milas Belediye başkan adayı belli oldu

CHP Ortaca ve Milas  Belediye başkan adayı belli oldu

CHP Ortaca Belediye  Başkan Adayının belirlenmesi için partide ön seçim sonucu belli oldu. CHP Ortaca İlçe Başkanlığı’nda yapılan oylamada üyeler; Evran Tezcan, Marziye İlhan, Mehmet Keza Kundakçı, Yılmaz Gümüş, Necdat Doylan, Oğuzhan Kılıç, Orhan Karaçelik, Selçuk Kamacı, Yunus Emre Armağan ve Zafer Kundakçı arasından CHP Ortaca Belediye Başkan Adayı’nı belirledi.

2148 üyenin bulunduğu teşkilatta kullanılan 1717 oyun sonunda CHP Ortaca İlçe Başkanlığı’nın ön seçim oylaması sonucunda, Ortaca Belediye Başkan Adayı Evren Tezcan olarak belirlendi.

Ön seçimde adayların aldığı oy sayısı şu şekilde:

Evren Tezcan: 821

Orhan Karacelik: 581

Marziye İlhan: 160

CHP Milas’ta belediye başkan adayının belirlenmesi için yapılan seçimi kazanan Fevzi Topuz, CHP Milas Belediye Başkan Adayı oldu.

Bugün Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılan oylamada CHP’li üyeler; Fevzi Topuz, Fahrettin Üstün, Halil Mutlu, Mehmet Ateş, Mehmet Günlük, Servet Evran, Suat Özcan ve Süleyman Koç arasından CHP Milas Belediye Başkan Adayı’nı belirlemek için sandık başına gitti.

Oy sayma işleminin ardından CHP’li üyeler, Milas Belediye Başkan adayı olarak Fevzi Topuz’u belirledi. Milas’ta yapılan seçimde Fevzi Topuz 1532 oy, Servet Evran 1000 oy, Halil Mutlu 385 oy, Mehmet Ateş 174 oy, Süleyman Koç 124 oy, Mehmet Günlük 112 oy, Suat Özcan 26 oy, Fahrettin Üstün ise 13 oy aldı.

Etiketler: » » » »
187 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ