logo

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

CHP MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28.dönem milletvekili seçimleri öncesi, CHP Muğla İl Başkanlığı’nca Muğla Milletvekili adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, ilçe başkanları, milletvekili adayları, partililer ve millet ittifakının temsilcileri katıldı.

CHP Muğla 28. Dönem milletvekili adayları Cumhur Uzun, Gizem Sayar Özcan, Süreyya Öneş Derici, Mehmet Demir, Fatma Gebeş Çimen ve Salih Büyükdöğerlioğlu sırayla sahneye davet edilerek özgeçmişleri okundu ve birer konuşma yaptı.

Öte yandan Millet İttifakı kapsamında Gelecek Partisi’nden CHP Muğla 4.sıra milletvekili adayı Selçuk Özdağ, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile katıldığı başka bir program sebebiyle tanıtım toplantısında yer almadı.

“HEP BİRLİKTE İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdarğlu ile birlikte iktidara yürüdüklerini söyleyen CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol, konuşmasında şunları söyledi:

“Gençlerimizle, kadınlarımızla, farklılıklarımızla hep beraber yürüyerek başaracağız. Demokrasi için, aydınlık yarınlar için başaracağız. Cumhuriyetimizin 2.yüzyılında çocuklarımız ve gençlerimiz çağdaş, modern ve gerçek bir demokrasiyle, tam bağımsız hukukun üstünlüğünün egemen olduğu, egemenliğin ise kayıtsız şartsız milletin olduğu bir ülkede yaşayacak. Bu sebeple hak, hukuk ve adalet için millet ittifakı olarak birlikte yürüyoruz. Millet ittifakı hiç kimsenin çıkarları için değil, yüce milletimizin ortak dertlerinin çözümü için bir aradadır. Cumhuriyetimizin 100.yılında büyük önderimizi Gazi Mustafa Atatürk’ün devrimlerini kılavuz eden hak ve adalet yolunda bizlerle yürüyen tüm dostlarımızla bir aradayız. Hep birlikte zulmün karşısında direnmeye devam ediyoruz. Millet ittifakı bu ülkede çocuklar yatağa aç girmesin diye, her bir vatandaşımız hak ettiği şekilde onurlu bir yaşam sürsün diye bir aradadır. Zafer bizim olacak, hepimizin olacak. 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Cumhuriyetimizin 2.yüzyılında hep birlikte iktidara yürüyoruz. Bu yolda 28.dönem Muğla milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum.”

Etiketler: » » »
251 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ