logo

CHP, İYİ Parti’den istifa edip MHP’ye katıldılar

CHP, İYİ Parti’den istifa edip MHP’ye katıldılar


CHP, İYİ Parti’den istifa edip MHP’ye katıldılar

Mayıs Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği öncesi 200 kişilik bir grup başta CHP ve İyi Parti’den istifa ederek MHP’ye katıldılar.
MHP’ye katılımlar sürüyor. Dün Ortaca’da  CHP, İYİ Parti, Merkez Parti, Demokrat Partisi’nden İstifa eden ve ilk defa üye olan Ortaca bölgesinden seçmenler  MHP çatısı altında buluştu.

Rozet takma ve katılım programına CHP, İYİ Parti, Merkez Parti, Demokrat Parti’den oluşan ve ilk defa siyasete giren 200 kişilik bir grup MHP’ye katıldı. İlçenin bütün sosyal dilimlerinden katılımcıların olduğu rozet takma töreninde kadınların ve gençlerin çoğunlukta olması dikkat çekti. MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Muğla’da  MHP’ye yönelişin artarak devam edeceğini söyledi. Rozet takan İl Başkanı Oğuz Akarfırat, İlçe Başkanı Bekir Türköz, Milletvekili Adayları Ertuğrul Avcı, Abdulkadir Tekin, İl Kadın Kolları Başkanı Esen Başpınar, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca  Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özdel, İlçe Kaçep Başkanı Nebahat Akyıldız Çobanoğlu ve Ortaca İlçe kurucu başkanları da yer aldı.

Etiketler: » » » » »
379 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ