logo

AYAYDIN’DAN ARAS’A SERT CEVAP: “PROJESİ OLMADIĞI İÇİN ALGI YÖNETİMİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ”

AYAYDIN’DAN ARAS’A SERT CEVAP: “PROJESİ OLMADIĞI İÇİN ALGI YÖNETİMİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ”

AYAYDIN’DAN ARAS’A SERT CEVAP: “PROJESİ OLMADIĞI İÇİN ALGI YÖNETİMİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ”

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Ahmet Aras’ın ‘Oyunuzu bize verirseniz Muğla’nın tüm sorunlarını çözeriz” diyenlere buradan soruyorum. CHP belediyeleri yönetimindeki topraklar, sizin yönetiminize geçene kadar vatan toprağı sayılmaktan çıkıyor mu?’ açıklamasına sert cevap verdi. Ayaydın, “Aslında rakibimle söz dalaşına girmek istemiyordum. Sadece projelerimiz yarışsın istiyordum, ancak söz hakkı doğdu. Bırakın merkezi hükümetle uğraşmayı, Muğla halkına projelerinizi açıklayın. Bodrum’a yapacaklarınızı sıralayın. Halk da bizim ve sizin projelerinizi karşılaştırsın ona göre kimi seçeceğine karar versin’ dedi.

“PROJELERİ OLMADIĞI İÇİN ALGI YÖNETİMİNİN PEŞİNE DÜŞTÜLER”
Tam da beklediğim gibi ‘Devlet bize el uzatmadı’ bahanesinin ardına saklanıp tembelliklerini gizlemeye çalışarak, algı yönetmenin peşine düştüler hemen. Projeleri olmadığı için, yerel yönetimdeki başarısızlıklarını örtmek için merkezi hükümeti hedeflerine koymaya çalıştıklarını görüyorum. Beyler hatırlatırım, siz merkezi hükümete değil, yerel yönetime adaysınız. Merkezi hükümet 14 ve 28 Mayıs’ta sandıkta halka hesabını verdi. Halktan geçer not alarak tekrar iktidar oldu. Bırakın merkezi hükümetle uğraşmayı, Muğla halkına projelerinizi açıklayın. Bodrum’a yapacaklarınızı sıralayın. Halk da bizim ve sizin projelerinizi karşılaştırsın ona göre kimi seçeceğine karar versin.”

“ARZU ETTİĞİNİZ KANALDA OTURUP PROJELERİ TARTIŞALIM”
Ben kanalizasyon diyorum, patates tarlası gibi yollar diyorum, o Muğlanın sorunlarını neden çözmediniz, gökten vahiy inmesini mi beklediniz diye soruyor. Her yağmurda göle dönen sokakları ihya etmek devletin işi değil ki. Kanalizasyon sistemini kurmak, musluklardan su akmasını sağlamak, pis suların derelere oradan da denizlere akmasını önlemek, patates tarlasına dönen sokakları tamir etmek, imar planlarını çıkarmak devletin işi değil, sizin işinizdi. Sayayım mı daha görevlerinizi sorumluluklarınızı. İş tanımınızı mı hatırlatayım buradan? Eleştiri yapan partinin Başkan adayına sesleniyorum. Arzu ettiğiniz kanalda oturalım projelerimizi tartışalım. Hatta isterseniz, geçmiş dönem Büyükşehir Belediye başkanınızı ve akıl hocalarınızı da yanınıza alın. Ben tek başıma karşınızda otururum.

“MIZMIZLANMAYI BIRAKIN, BECEREMEDİK DİYEREK ÇEKİLİN”
Muğlalının artık bu yalanlara karnı tok. Bunu gittiğim her yerde görüyorum. Onlar da görüyor, panikliyorlar. Muğlalı hizmet bekliyor. Trafik çilesinin çözülmesini, köy yollarının çamurdan kurtulmasını, birinin gelip MUSKİ’yi sallamasını, AYDEM’i uyandırmasını bekliyor. Bunları yapmak için de öyle gökten vahiy inmesine gerek yok. Siz o hizmet koltuğundan inin yeter. Kuru gürültü yapmayın, Muğla’yı Muğlalıyı gerçekten seviyor ve önemsiyorsanız, sürekli ‘elektrikler kesikti çalışamadım’ diyen çocuk misali mızmızlanmayı bırakın ve ‘Beceremedik’ deyip çekilin.

Altar Zeyhan

Etiketler: » » » » »
208 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ