logo

YATAĞAN’DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

YATAĞAN’DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

YATAĞAN’DA YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığın yüzme bilmeyen kalmasın projesi kapsamında Yatağan İlçemize Yatağan Belediyesi işbirliğiyle yapılan portatif yüzme havuzu görkemli bir törenle açıldı.

Yatağan Spor Salonu bahçesinde kurulan portatif yüzme havuzunun açılış törenine Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Yatağan Kaymakamı Onur Kökçü, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, İl Müdürü Kazım Açıkbaş, protokol üyeleri, sporcular ve aileleri katıldı.

İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın açılış konuşmalarının ardından portatif yüzme havuzunun açılışı gerçekleşti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının ülke genelinde başlattıkları “Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında 3,5 milyondan fazla gencimiz yüzme öğrendi.

Yatağan portatif yüzme havuzu 7-12 yaş aralığındaki sporculara hizmet verecek.

“Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi tüm Türkiye’de başarıyla devam ediyor. Öğrenciler tarafından oldukça ilgi gösterilen projede öğrencilerin tamamına, insan sağlığına birçok faydası bulunan, özelliklede gelişim çağındaki çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine destek olan yüzme sporu öğretilerek sağlıklı bir neslin yetiştirilmesi hedefleniyor.

Etiketler: » » »
406 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ