logo

YATAĞAN DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINA FATMA ÖZALP AK GETİRİLDİ.

YATAĞAN DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINA FATMA ÖZALP AK GETİRİLDİ.

YATAĞAN DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINA FATMA ÖZALP AK GETİRİLDİ.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Yatağan Kurucu İlçe Başkanlığı’na, Cumhuriyet Parkı İşletmeciliğini yapan Fatma Özalp Ak getirildi. Kurucu İlçe Başkanı Ak, görevlendirmenin ardından yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları yönetimini oluşturarak partiyi, birinci olağan genel kurula götürecek.

Partinin il yönetim kurulu üyesi iken görevinden istifa ederek, Yatağan İlçe Kurucu İlçe Başkanlığı görevine getirilen Fatma Özalp AK; “Bugün ülkemizin içerisinde bulunduğu tüm olumsuzluklara kayıtsız kalmam elbette mümkün değildi. Sayın il başkanım, tüm ilçe başkanlarım ve yönetim kurulu üyesi yol arkadaşlarım gibi, siyasette dürüst ve onurlu bir duruş sergileyen Sayın Genel Başkanım Ali Babacan ile dava arkadaşlığı onurunu yaşamak, birlikte bu ülkeye ve Büyük Türk Milletine hizmet etmek bizler için her şeyin üzerindedir.
Tolga Başkanımın öncülüğünde ülkemize ve milletimize hizmet için yola çıktık. Bugün ise bana Yatağan ilçe teşkilatına kurma görevi verildi. Elbette benim için bu görev onurlu bir görev olduğu kadar zor bir görevdir ancak oluşacak yönetim kademeleriyle tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Partimizi, partimizin ülkemiz ve milletimiz için programlarını anlattıkça vatandaşımız da bize destek olacak, bu programların hayata geçmesi için bizleri yerelde ve genelde iktidara taşıyacaklardır” diyerek tüm Yatağan halkının desteğini istedi.

Etiketler: »
1082 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ