logo

VEKİL DEMİR ‘DEN KAFTANCIOĞLUNA TEPKİ

VEKİL DEMİR ‘DEN KAFTANCIOĞLUNA TEPKİ

Geçtiğimiz günlerde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu‘na Taksim Toplantıları’ndaki ‘Atatürk’ yerine ‘Gazi Mustafa Kemal’ olsun demesi tepkilere neden olmuştu.

Ak parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz demir de sosyal medya hesabından CHP İstanbul il Başkanı Canan Kaftancıoğluna tepki gösterdi.

Demir;”Bizim salonlarımız Atatürk posterleriyle dolu. Bugün CHP İstanbul İl Başkanının (Canan Kaftancıoğlu) ifadelerine bakınız… Atatürk demekten imtina ediyorlar. CHP kadrosundaki arkadaşlarımızsa dut yemiş bülbül gibi susuyorlar… Bu ne pişkinlik? Biz, kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’le övünüyoruz ve övünmeye devam edeceğiz!Aslında O’nun işaret ettiği yolu ve ilkeleri takip eden AK Parti ve Cumhur İttifakıdır!” dedi.

Ak partili Cemal Demirtaş Vekil Yavuz’un paylaşımının altına ilginç tepkide bulundu.Demirtaş”Sayın Vekilim, bizim bilmediğimiz bir söylem veya eylem politikası değişikliği mi var? Bu sizin görüşünüz mü, partimizin yeni politik görüşü mü? Bu güne kadar hiç bir Ak Parti li ben Mustafa Kemal Atatürk ü sevmiyorum dediğini duyan olmadı. Saygısızlık eden de olmadı. Niye siz sahiplenme gereği duydunuz şimdi? Lütfen çok açık bir şekilde son iki cümlenizin SİZİN SAHSİ GÖRÜŞÜNÜZ MÜ YOKSA AK PARTİ NIN GÖRÜŞÜ MÜ OLDUGUNU AÇIKÇA BELIRTIN. Siz bu partinin dinamiklerinin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Bu parti aslında diye başladığınız ile değil, 1071 den bu güne bütün ecdadın ilkeleri ile vücut buluyor. Açıklamanızı hassaten bekleriz . Selam ve dua ile.

Etiketler: » » »
1028 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ