logo

ÖZEL SEKTÖR DÖNEMİ BİTTİ: BELEDİYE ARTIK KENDİSİ İŞLETECEK

ÖZEL SEKTÖR DÖNEMİ BİTTİ: BELEDİYE ARTIK KENDİSİ İŞLETECEK

ÖZEL SEKTÖR DÖNEMİ BİTTİ: BELEDİYE ARTIK KENDİSİ İŞLETECEK

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Menteşe Belediye Başkanlıklarının ortasında bulunan belediye parkı, eski adı olan Yalabık Parkı olarak yeniden halka hizmet verecek. Farklı isimler altında uzun yıllardır özel sektörün elinde bulunan park Menteşe Belediyesine geçti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Yalabık Parkı’nı aldık ve tadilatına başladık. Atapark ve Kültür Evlerimizdeki ekonomik fiyatların aynısını Yalabık Parkı’nda da uygulayacağız” dedi.

“HAZİRAN AYINDA HİZMETE GİRECEK”
Başkan Gümüş şu ifadeleri kullandı: “İki belediyemiz arasında bulunan belediye çay bahçesi olarak bulunan yer, Muğla’nın ilk parklarından bir tanesi. Geçmişte adı da Yalabık Parkıydı. Yıllardır özel sektörün elindeydi. Belediye olarak hukuki işlemleri tamamladık. Tadilata başladık. Haziran ayında Menteşe Belediyesi Yalabık Parkı olarak tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Geçmişi hatırlatacak figüleri parkın içinde oluşturmaya çalışıyoruz.”

“EKONOMİK MENÜMÜZÜ BURADA DA UYGULAYACAĞIZ”
Gümüş, “Atapark ve Kültür Evlerindeki menülerin aynısını Yalabık Parkı’nda da uygulayacağız. Ayrıca eski Muğla’nın çocukları bu parkı kullanıyor. Gece saatlerine kadar burada oynuyorlar. Parkı da büyütüp, oyun gruplarını çeşitlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Etiketler: » »
415 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ