logo

ORTACA’DA KADIN CİNAYETİ

ORTACA’DA KADIN CİNAYETİ

Ortaca’da cinayet; ayrılma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı

Ortaca’da bir kişi, ayrılma aşamasında olan 4 çocuğunun annesi kadına kurşun yağdırdı. Kadın olay yerinde yaşamını yitirirken, koca ise gözaltına alındı. Cinayet sonrası cep telefonu ile kayıt edilen görüntüde, katil kocanın elindeki silahla karısının başında beklediği görülüyor.
Olay saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Vedat G., ayrılmak üzere olduğu eşi Neşe G.’yi  ara sokakta gördü. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından Vedat G.’nin yanında bulunan tabanca ile ard ardına ateş etmeye başladı. Bölgeye yakın durumda bulunan polis ekipleri silah sesleri üzerine olay yerine gelirken, Vedat G.silahı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Vedat G.’nin toplam 11 el ateş ettiği, bunlardan 6 tanesinin Neşe G.’ye isabet ettiği öğrenilirken, Neşe G.olay yerinde yaşamını yitirdi.

Çiftin 4 çocuğu olduğu ve bir süredir anlaşamadıkları için ayrılma aşamasında oldukları öğrenildi.
Olayın hemen ardından, vatandaşların cep telefonu ile çektiği görüntüde, Vedat G.öldürdüğü karısının başında elinde silahla bekleyip, sigara içtiği görülürken, bir süre sonra çevredeki vatandaşların üzerine silahla yürüdüğü görülüyor.

Etiketler: » » »
228 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ