logo

ORTACA YENİDEN REFAH HIZLI BAŞLADI

ORTACA YENİDEN REFAH HIZLI BAŞLADI

ORTACA YENİDEN REFAH HIZLI BAŞLADI.
Yeniden Refah Partisi Ortaca İlçesi Aylık Divan Toplantısı Pazar günü yapıldı.
Toplantıya Ortaca’da geçmiş dönem Belediye Başkanı olan ve Yeniden Refah Partisi’den Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Cemil Durmuş da katıldı.
Toplantının açılışında söz alan İlçe Başkanı Ömer İkiz, 31 Mart Seçimlerinde Milli Görüş bayrağını Ortaca’ya dikeceklerini söyledi. Sadece son bir haftada Partiye katılım sayısının 60 olduğunu söyleyen Ömer İkiz, çalışmadık kapı, sıkılmadık el, dinlenmedik dert bırakmayacağız. Ortaca’da tarih yazmaya geliyoruz dedi.
Daha sonra söz alan Cemil Durmuş, Ortaca’yı ve Ortaca’lıları çok iyi biliyorum. Dertlerimizi, sıkıntılarımızı çok iyi biliyorum. İnsan odaklı bir belediyecilik anlayışını, Gençliği her açıdan ön planda tutan ve önemseyen bir belediyecilik anlayışını Ortaca’ya vaad ediyorum. Bizim yönetimimizde Belediye kapısı kuyruk kapısı değil, çözüm kapısı olacak. Herkesin derdini kendi derdimiz gibi çözmeye geliyoruz. Ortaca’da işsiz, aşsız, kimsesiz kalmayacak. Milli Görüş ilkelerini, geçmiş tecrübemiz ile birleştirerek yaşanabilir bir Ortaca hayalimiz var. Dedi.

Etiketler: » »
155 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ