logo

MUĞLA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

MUĞLA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

MUĞLA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ

15 Ekim’de organ seçimleri gerçekleştirilen MUTSO’da yeniden aday olan Bülent Karakuş’un mavi listesi 17 komitenin tamamını kazanmıştı. 21 Ekim’de ise Yönetim Kurulu seçimi gerçekleştirildi ve Bülent Karakuş, oy kullanan meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Bugün Karakuş, gerçekleştirilen devir teslim töreni ile önceki başkan Mustafa Ercan’dan başkanlığı devraldı.

ERCAN: “BENİ ÜZEN BİR TEK KONU OLDU”
Mustafa Ercan, “Şansız, kötü bir dönemde başkanlık yaptım. Demokratik bir seçim yaşadık. Üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Beni üzen tek bir konu oldu. Bülent Karakuş ile ortak arkadaşımız ‘Bülent burayı sana emanet olarak bırakmıştı’ diye söyledi. Beni emanetçi olarak görmesi beni üzdü. Daha önce siyasi parti ile ilgili bir hedefinden dolayı istifa etmişti” dedi.

KARAKUŞ: “YENİ DÖNEMİN BUGÜN İLK GÜNÜ”
Bülent Karakuş ise, “Yeni dönemimizde bugün ilk günü. Görevimize başladık. Sayın başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Daha önce yapılan projelere bakacağız. Bazı yatırımların uzadığını biliyoruz. Yeni Yönetim de bazı kararlar alacak. Muğla’ya faydalı olduğunu düşündüğümüz projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

MECLİS BAŞKANI KORAY ÖZCAN GÜVEN TAZELEDİ
Ayrıca MUTSO, birinci meclis toplantısında Meclis Başkanlık divanı için seçim yaptı. Önceki dönem Meclis Başkanı H. Koray Özcan, güven tazeleyerek yeniden Meclis Başkanı seçildi.

Haber:Altar Zeyhan

Etiketler: » »
342 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ