logo

MUĞLA MENTEŞE AK PARTİ’ DEN SOSYAL MEDYA ETKİNLİĞİ

MUĞLA MENTEŞE AK PARTİ’ DEN SOSYAL MEDYA ETKİNLİĞİ

Muğla Menteşe Ak Parti ilçe yönetimi pandemi döneminde vatandaşlara psikolojik destek sağlamak için Muğla Menteşe Ak parti ilçe başkanlığı sayfasından yapılacak olan etkinlik Pazartesi Akşam 21.30 da olacak.Ak Parti Menteşe ilçe başkanı Eray çiçek sosyal medya hesabından etkinlikle ilgili açıklama yaptı.Çiçek;

Kıymetli Menteşeli Vatandaşlarım
İçinde bulunduğumuz covid-19 küresel salgını hepimizi derinden etkilemiştir. Ancak bu felaketi durdurmak bizlerin elindedir. Güçlü bir psikolojiye sahip olmak virüsle mücadelede kritik öneme sahiptir. Böylesine kritik bir dönemde toplumsal sorumluluğu yüksek bir etkinliği organize eden “Sosyal Politikalar ve Tanım Medya” birimlerimize teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımızı sosyal medya üzerinden canlı olarak gerçekleştireceğimiz “Covid-19 Psikolojik Sağlamlılık” konferansı ve müzik dinletimize davet ediyorum.”dedi.

İlçe başkanlığının etkinliği 14 Aralık pazartesi akşam saat 21.30 da Menteşe Ak parti facebook sayfasından canlı olarak yapılacağı bildirildi.Programı ilçe sosyal politikalar başkanı Serap Kanmaz yönetecek.Konuk Psikolojik danışman ipek ertel olacak.Yine program içinde gençlerin söyleyeceği müzik ziyafetide olacağı bildirildi.

://www.facebook.com/akmentese/

Etiketler: » » »
754 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ