logo

MHP’DEN GÜRSEL UÇAR AÇIKLAMASI: “BELEDİYE KAYNAKLARINI KENDİ YANDAŞLARINA PEŞKEŞ

MHP’DEN GÜRSEL UÇAR AÇIKLAMASI: “BELEDİYE KAYNAKLARINI KENDİ YANDAŞLARINA PEŞKEŞ

MHP’DEN GÜRSEL UÇAR AÇIKLAMASI: “BELEDİYE KAYNAKLARINI KENDİ YANDAŞLARINA PEŞKEŞ ÇEKTİĞİ ORTADA”

MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Datça önceki dönem Belediye Başkanı Gürsel Uçar’ın sözleri sonrası açıklama yaptı. Akarfırat, “Hazımsız Gürsel’in “faşist” benzetmesini konuşmalarıyla kendi faşizanlığını ortaya döken kendisine iade ediyor, bugüne kadar belediye kaynaklarını sadece kendi yandaşlarına peşkeş çektiği açık olan bu şahsın geçmişe dönük bütün çalışmalarının mercek altına alınması gerektiğini ifade etmek istiyorum” dedi.

“İĞRENÇ SÖZLERE HEPİMİZ ŞAHİT OLDUK”
Akarfırat şu ifadeleri kullandı: “Ne yazık ki; bugüne kadar terbiyeden nasibini alamayan, itibarını sadece oturduğu makamdan alan, makamından ayrıldıktan sonra ise karakterini de sıfırlayan, aldığı nefesle sadece Datça’mızın dillere destan havasını heba eden bir ismin Datça’lı hemşerilerimize hakaretine hep birlikte şahitlik ettik. Eski Belediye Başkanı sıfatını taşıyan, bugüne kadar Datça Belediye Başkanı olduğunu sandığımız, hazımsız Gürsel’in gerçek karakterini ortaya koyan “iğrenç” ve bir o kadar da “sefil” sözlerine hep birlikte şahit olduk. Baskıcı ve utanç verici fikirlerini kusan hazımsız Gürsel’in kendi partisi tarafından Datça’da tekrar aday gösterilmemesi de Datçalı hemşerilerimiz için bir şanstır!

“KENDİ YANDAŞLARINA PEŞKEŞ ÇEKTİĞİ ORTADA”
Sandıklardan çıkan sonucun başımızın tacı olduğunu bir kez daha net bir şekilde ifade etmek isterim. Datçalı hemşerilerimizin bize oy versin veya vermesin her oyunun bizim için değerli olduğunu açık bir şekilde söylemek isterim. Başkanlığı döneminde de görevini kayığıyla, tarafsız ve liyakat esasına dayanarak yapmadığı ortadadır. Hazımsız Gürsel’in “faşist” benzetmesini konuşmalarıyla kendi faşizanlığını ortaya döken kendisine iade ediyor, bugüne kadar belediye kaynaklarını sadece kendi yandaşlarına peşkeş çektiği açık olan bu şahsın geçmişe dönük bütün çalışmalarının mercek altına alınması gerektiğini ifade etmek istiyorum.
Muğlalının Milliyetçi Hareket Partisine verdiği her oyun gereğini eksiksiz bir şekilde “canla başla” yerine getireceğimizi ve bize oy vermeyen hemşerilerimizin gönlünü kazanmak çalışacağımızın bilinmesini isterim”

Etiketler: » » » » »
98 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ