logo

MAVİ YELEKLİLER FETHİYE’DE

MAVİ YELEKLİLER FETHİYE’DE

MAVİ YELEKLİLER FETHİYE’DE
Mavi yeleklerle sahaya inip sürekli vatandaşla bir araya gelen DEVA Partisi’nin adresi bu kez Fethiye oldu.
İlk olarak İlçe başkanları ile bir araya gelen ve sonrasında perşembe günleri kurulan çiftlik pazarını ve Fethiye sanayi esnafını ziyaret eden DEVA Partisi İl Başkanı Emrah Çay, İl yönetimi ve İlçe başkanları vatandaşın sıkıntılarını dinledi.
“MAVİ YELEKLERİMİZLE SAHADAYIZ”
Ziyaret sonrası açıklama yapan DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay milletin derdini dinlemek ve yardımcı olmak için geldiklerini ifade ederek, “Fethiye İlçe Başkanımız Saniye Kulaç ,Seydikemer İlçe Başkanımız Orhan Ustaoğlu, Dalaman İlçe Başkanımız Bilal Baykan, Milas İlçe Başkanımız Süleyman Demirtaş ve il yönetimimizle tüm Muğla ilçelerinde mavi yeleklerimiz ile sahaya indik, bugün de Fethiye’de ziyaretlerimizi yapıyor, vatandaşımızın sorunlarını dinliyor, birlikte neler yapabiliriz, bunları istişare ettik” şeklinde konuştu.
“ PAHALILIĞIN SUÇLUSU BELLİ, VATANDAŞ BUNU ÇOK İYİ BİLİYOR”
Emrah Çay konuşmasında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamını vatandaşa ilettiklerini dile getirdi. Hayat pahalılığı ile ilgili de değerlendirmede bulunan Çay, hayat pahalılığının sebze ve meyveye ulaşımı zorlaştırdığını ancak bunun suçlusunun pazarcı ve çiftçi olmadığının altını çizdi.
Çay, “çiftçi tarlasını sürerken, sebze hali’ne gidip gelirken akaryakıt kullanıyor, akaryakıt 25 TL’ye dayandı, 1 litre yakıtla bu fark katı oldu, gübre ve işçi maliyetleri eklenince üretici, aracı ve satıcı göz önünde bulundurulduğunda vatandaşımız arada kalıyor. Bunun suçlusu bugünkü iktidardır, artan maliyetlerdir, enflasyondur” diyerek, bunlara rağmen Beştepe’nin sürekli suçlu aradığını ancak suçluyu vatandaşın gördüğünü söyledi ve ekledi “Biz de bu ekonomik sorunlarımızı çözecek ekonomik eylem planımızı vatandaşımıza anlatıyoruz, anlatmaya devam edeceğiz.”
“TABİ Kİ DERTLERİN DEVASI VAR”
Başkan Çay sözlerini şu şekilde noktaladı: “Tabi ki bu dertlerin de bir devası var. İnşallah güzel şeylerle halkımıza da Deva olmaya geliyoruz. Kendilerinin dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. Biz zaten 22 tane eylem planımızla neyi nasıl yapacağımızı ortaya koymuş durumdayız. İnşallah iktidara geldiğimizde neyi nasıl yapacağımızı adım adım süreçlendirerek ortaya koyuyoruz. İnşallah çok az kaldı. İnşallah iktidardayız ve az kaldı, bu milleti de refaha kavuşturacağız”
MAVİ YELEKLİLERİ DAHA SIK GÖRECEKSİNİZ
Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç ise konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Öncelikle İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, arkadaşlarıma, yönetimime, kendi teşkilatıma ve herkese; bana, bizlere eşlik ettikleri için teşekkür ediyorum. “Dertlerin Devası” olmak için yola çıktık. Ev, Pazar, esnaf ziyaretlerini, okul ziyaretlerini, hastane ziyaretlerini sürekli yapıyoruz ama bizim için gerçek halk pazarda olduğu için pazarı tercih ediyoruz. Ben sadece şunu söylüyorum; kazanan Fethiye olsun, oylar Deva olsun. Biz 7/24 halkımızın hizmetindeyiz”. Mavi yeleklerle yaptığımız ziyaretler çok ilgi görüyor bundan sonra sık sık her yerde mavi yeleklerle ziyaretlere devam edeceğiz”

Etiketler: » »
256 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ