logo

“LÖSEV İncileri” Projesine anlamlı destek

“LÖSEV İncileri” Projesine anlamlı destek

“LÖSEV İncileri” Projesine anlamlı destek

AK Parti Menteşe İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, “Lösev İncileri” Projesi kapsamında kuru gıda yardım kampanyası ile koli koli mutluluk hareketine destek verdi.

AK Parti Menteşe İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Menteşe Vali Recai Güreli İlkokulu’nun da destek verdiği “Lösev İncileri” Projesi kapsamında kuru gıda yardım kampanyası ile koli koli mutluluk hareketine destek verdi.

Menteşe İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin yaptığı açıklamada; “Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)’in kardeş okul olarak seçtiği Muğla Menteşe Vali Recai Güreli İlkokulu’nda duyarlı velilerinde destekleriyle gerçekleştirilen Lösev İncileri Projesi kapsamında kuru gıda yardım kampanyası ile koli koli mutluluk hareketine bizde Menteşe Kadın Kolları olarak 14 koli gıda yardımında bulunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Muğla Menteşe Vali Recai Güreli Okul Müdürü Makbule Gül; “AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığı Kadın Kolları’nın destekleri bizleri mutlu etti. Gülcan Şahin ve yönetim kuruluna bu kampanyaya vermiş oldukları destek için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler: » » » » » »
663 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ