logo

KIZ İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

KIZ İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Menteşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladıkları etkinlik ile çalışan kadınlar için  yaptıkları kutlama renkli görüntüler oluşturdu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü tüm dünyada olduğu gibi Muğlada’da çeşitli etkinlikler ile kutlanıyor. Menteşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi meslek dersi öğretmeni  Rümeysa Tilki ve kız öğrencilerden oluşan bir grup Kadın çalışan esnafların bulunduğu dükkanları ziyaret ederek karanfil ve üzerinde hadis yazılı küçük hediye kesesi dağıttılar.

Ziyaret ettikleri dükkanlarda bulunan kadın çalışanlara hediyeler takdim edilirken  çok mutlu oldukları gözlenirken, bazılarının ilk defa böyle bir süprizle karşılaştığı için şaşkınlıklarını dile getirdiler. Ziyaret edilen  kadın çalışanlardan Rahime Işıloğlu, Kadınları özel gününde hatırlamak güzel. Ancak bir gün değil hergün hatırlamak en güzeli. Bu etkinliği gerçekleştiren Rümeysa Hoca hanım ve öğrencilerine çok teşekkür ederim dedi.

Optikçi de çalışan Zeynep Ferah ise ben Muğla’lıyım ilk defa böyle bir hediye aldım. Gerçekten çok mutlu oldum. Kadınlar Gününde kendi halimde çalışırken  öğretmenimiz ve öğrenci arkadaşların yapmış oldukları anlamlı süprize çok sevindim. Çok teşekkür ediyorum.

80 yaşındaki Gülşen Karayiğit’de ilkdefa Kadınlar Gününde böyle bir hediye aldım ve çok duygulandım. Kızlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yalnız bir gün değil hergün birbirlerini sevsinler. Eşlerinize, çocuklarınıza sahip çıksınlar. Ben bu yaşımda sevgiyi saygıyı sevdiklerimden hiç eksik etmedim. Sizlerde eksik etmeyin sevginizi hep çoğaltın yavrum diye konuştu.

Etkinliği düzenleyen Menteşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi meslek dersi öğretmeni  Rümeysa Tilki, bugün böyle güzel bir etkinlikle kadınlarımıza kız öğrencilerimizle birlikte pozitif bir ayrıcalık yaptık. Çalişan kadınlarımızı işyerlerinde ziyaret ederek öğrencilerimizin hazırladıkları hediyeleri takdim edip, onları mutlu etmek istedik. Güzel ve anlamlı bir etkinlik oldu. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:ekohaber

Etiketler: » » » » »
876 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ