logo

KAYACIK’TAN SERT AÇIKLAMA: ““SİYASET, GÖNÜLLERE GİRME SANATIDIR”

KAYACIK’TAN SERT AÇIKLAMA: ““SİYASET, GÖNÜLLERE GİRME SANATIDIR”

Ak Parti’den geçici olarak ihraç edilen Yusuf Kayacık, sosyal medya hesabından partisinden istifa ettiğini açıklamasının ardından basın açıklaması yaptı. Sert açıklamalarda bulunan Kayacık, “İl Başkanlığına aday olmam engellenmek için yeniden disipline sevk edildim” diyerek İl Başkanı Kadem Mete’yi istifaya davet etti.

Milli güreşçi, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı sosyal medya hesabından eleştirmesi nedeniyle Türk Kızılay Muğla Şube Başkanı görevinden alınan ve ardından Ak Parti’den de geçici olarak ihraç edilen Yusuf Kayacık, sosyal medya hesabından partiden istifa ettiğini açıklamıştı. Kayacık, konuyu değerlendirmek adına basın açıklaması yaptı.

Sert ve çarpıcı açıklama yapan Yusuf Kayacık, “Uzun yıllardır siyaset yaptığım partimden geçtiğimiz gönlerde istifa etmiş bulunuyorum. İl Başkanlığına aday olmam engellenmek için yeniden disipline sevk edildim. Yusuf Kayacık’tan korkuyorsun Kadem Mete. Beni izlediğini biliyorum. Seni derhal istifaya davet ediyorum” diyerek Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete’ye seslendi.

“SİYASET, GÖNÜLLERE GİRME SANATIDIR”

Kayacık, “İl başkanının görevi partiyi büyütmek ve insanları kucaklamaktadır. Sayın Kadem Mete’nin şuandaki canlı yayını izleyip, sırıttığını biliyorum. Yusuf Kayacık’tan korkuyorsun. Çok üzgünüm. Yusuf’tan korktuğun için değil demokrasiden, sandıktan, milletten, delegeden korktuğun için üzgünüm. Belden aşağı siyaset yapıyorsun. Akşam eve gittiğinde çocuklarının ve eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun? Biliyorsun ki, benimle sandıkta yarışamazsın. Kendi yaptığın delege ile bile sandığa gidecek cesaretin olmadığını için acıyorum sana. Ali Cengiz oyunları yaptığın için sana üzülüyorum. Senden aylardır adım bekledim. Keşke biraz siyaset bilseydin. Biran önce istifa etmeni bekliyorum. AK Parti teşkilatıyla siyaset yapmaktan onur duydum. Telefonlarım her zaman hizmetinizde. 81 ildeki il başkanları Kadem Mete gibi siyaset fukarasıysa, cumhurbaşkanımıza üzülüyorum. Muğla’daki daire müdürlerine Allah sabır versin. . Ben hizmete devam edeceğim. Alnım açık, başım dik. Hepinize veda ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan partiden istifa etmesinin ardından başka bir partiye geçeceği söylentilerinin doğru olmadığını söyleyen Yusuf Kayacık, “Başka bir partiye geçmem söz konusu değil. Birçok partiden teklif geldi ama kabul etmedim” şeklinde konuştu.

Etiketler: » » »
659 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ