logo

KAVAKLIDERE’YE BAYAN KAYMAKAM

KAVAKLIDERE’YE BAYAN KAYMAKAM

Muğla Kavaklıdere Kaymakamı olarak görev yapan Birkan Tatlısöz’ün Mardin Vali Yardımcılığı’na atanmasının ardından Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay Kavaklıdere Kaymakamlığı’na atandı. 
Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, sosyal medya hesabından  “Kavaklıdere Kaymakamlığımıza Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay hanımefendi atandı. Böylelikle Kavaklıdere İlçemize, 18 Yıl Önce Kaymakam Olarak Görev Yapan Tülay Baydar’dan sonra 2. kadın kaymakam atanmış oldu. şeklinde duyurdu.

Didem Dinç Özay kimdir?

İstanbul  doğumlu olup, ilk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır.

        Lisans eğitimini İstanbul  Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde tamamlamış, 2018 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdari Amirliği mesleğine intisap etmiştir.

        Balıkesir  Valiliğinde İl Merkez Stajını Balıkesir Manyas İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevi, İstanbul Çatalca ve Trabzon Çarşıbaşı İlçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamlamıştır.

        İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 30.05.2019 tarihli Onayı ile 10.06.2019 tarihinde Denizli Çameli Kaymakamlığına,16 aylık aradan sonra Kavaklıdere Kaymakamı olarak atandı.

Etiketler: » »
1521 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

#

KAVAKLIDERE’YE BAYAN KAYMAKAM” için 1 yorum

  1. Orhan tozar : diyor ki:

    Hayırlı uğurlu olsun görevinizde başarılar dilerim.yolunuz açık olsun