logo

Kadem Mete güven Tazeledi

Kadem Mete güven  Tazeledi

Kadem Mete güven tazeledi
AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nın tek liste ile gidilen ‘7’inci Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Kadem Mete güven tazeledi. Listesinde eksikler bulunan Elvan Göçer’in adaylığı ise Divan Kurulu Başkanlığı tarafından kabul edilmedi.
AK Parti Muğla 7. Olağan Genel Kurulu, pandemi önlemleri altında yapıldı. Menteşe Spor Salonu’ndaki kongreye AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, Muğla milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir, Yelda Gökcan, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan oylamada kongrenin divan başkanlığına İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya seçildi.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kadem Mete, “Dava arkadaşlarımız salonu doldurarak bize güç verdi. Bu salonlar kötülere karşı savaşanların salonudur. Teşkilatın neferi olarak cumhurbaşkanımızla aynı yolda yürümekten onur ve şeref duyuyorum. Bayrağı birlikte daha da yukarıya çıkartacağız. 2019 seçimlerinde 3 olan belediye başkanlığı sayımızı Cumhur İttifakı ile birlikte 7’ye çıkarttık” dedi.
AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Gökcan ise, “Muğla, kongremizle ayrı bir güzel. Bizim için partiye ilk gelen ve son gelenle aynıdır. Gece-gündüz koşturmaya devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılın olan 2023 yılına emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu.
AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, pandeminden dolayı coşkulu bir kalabalığı oluşturamadıklarını belirterek, “Sağlıklı günlerde kalabalık kongreler yapacağımıza inanıyorum. Cumhur İttifakı ile güçlü projelere imza atıyoruz. Hizmetlerden rahatsız olanlar var. Ülkemizin aydınlık geleceğine koşusunu asla durduramayacaklar. Güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongreye canlı bağlantı ile katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:
“AK Parti olarak sadece 83 milyonun değil gözünü ve kalbini ülkemize çevirmiş 100 milyonlarca mazlumun da emanetini taşıyoruz. Bizim yol arkadaşlığımız pazara kadar değil mezara kadardır.”
YALANLARIN CHP GENEL MERKEZİ’NDE ÜRETİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI”
Külliye’ye giden CHP’li yalanıyla gündemi meşgul etmişlerdi. Hem kendilerini hem de vatandaşları kandırmaya çalışmışlardı. Tabii bu yalanların hepsi CHP Genel Merkezi’nde üretildiği ortaya çıktı. Şimdi de partideki istifaları bizden biliyorlar. Siz gizlemeye çalışsanız da kimle kirli pazarlıklar yaptığınızı millet biliyor. Devletin subayına öğretmenine militan iftirası atarken teröristleri koruma yarışına girdiler. Parti içi kavgalarından AK Parti’yi sorumlu tutmak siyasi yüzsüzlüktür.
“NEREDE PROVOKASYON VARSA CHP ÖN SAFTA YER ALDI”
CHP Genel Başkanı FETÖ’cüler için Ankara’dan terörist uzantılarıyla yürüdü. CHP’li yöneticiler marjinal terör örgütlerine sahip çıktı. Nerede bir provokasyon varsa CHP ön sıralarda yer aldı. Nerede provokasyon varsa daima ön safta yer aldılar. Ama CHP’li yöneticiler Diyarbakır’da nöbet tutan annelerin yanına hiçbir zaman gitmediler.
“BİZ GAF EBESİ CHP GENEL BAŞKANI’NDAN MEMNUNUZ”
Devletin kaymakamına ve valisine militan dediler. Biz CHP yönetiminden memnunuz. Biz gaf ebesi CHP Genel Başkanı’ndan da memnunuz.
“1 MİLYON 300 BİNE YAKIN YENİ ÜYE KAZANDIK”
Üye sayısı 11 buçuk milyona yaklaşan Türkiye’nin en büyük partisi AK Parti’de teröre, sapkınlığa, ahlaksızlığa bulaşmadığı sürece herkese kapımız açık. 1 milyon 300 bine yakın yeni üye kazandık. Üstelik yarıdan fazlası 18-35 yaş arası gençlerimiz oluşturuyor. Kadın kollarımız 5.5 milyonu gençlik kollarımız ise 1 milyon 300 bini buldu. Bunu hep beraber üst seviyeye taşımamız lazım. Kongreye kadar 1 milyon 300 bin üye daha yapmaya hazır mıyız?
“ÜLKEMİZİ AYDINLIK BİR GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”
Türkiye’nin sendelemesini, ekonomik krize sürüklenmesini umanlara inat ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz. Ulaşım, enerji yatırımları, eser ve hizmet siyasetimizin yen nişaneleri olarak ülkemizin dört bir köşesinde yükseliyor. Yatırım seferberliğimizi kararlılıkla sürdürüyoruz.
“PARTİMİZDEN AYRILMIŞ ARKADAŞLARIMIZI YENİDEN KAZANALIM”
Partimizden şu veya bu nedenle uzaklaşmış, ayrılmış olan arkadaşlarımızı tekrar yeniden saflarımıza kazandıralım. İsimler, makamlar, mevkiler gelip geçicidir. Türkiye’nin sendelemesini umanlara inat ülkemizi aydınlık bir geleceğe hazırlıyoruz.”
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ise, kongrenin hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde İl Başkanı Kadem Mete güven tazeledi. Elvan Göçer’in listesinde eksikler bulunması nedeniyle Divan Kurulu Bakanlığı tarafından adaylığı kabul edilmedi.
Başkan Mete’nin yönetimi ise şu isimlerden oluştu;
Ali Mete Karagöz, Aysel Alkan, Barış Eğilmez, Bora Çulhaoğlu, Cafer Tuncer, Can Çimen, Dilek Yanık, Emin Koca, Ersin Uslu, Ethem Yiğit, Fahri Acar, Fatih Öztarakçı, Gülay Koşar, Gültekin Akça, Hacı Gülçek, Halil Talha Ülkü, Hamza Akercan, Hasan Gökhun Çilingir, Huriye Koyuncu, Işıl Balaban, İbrahim Uğurlu, İlker Coşkun, İsa Gün, Kağan Akkaya, Keramettin Yılmaz, Makbule Çiftçi, Mehmet Tan, Mertcan Güngör, Muammer Kaya, Mustafa Sarıyar, Mutlu Kaplan, Nihal Kolcuoğlu, Onur Turgut, Osman Ülgen, Osman Pala, Osman Değirmenci, Ömer Özmen, Özkan Sarıyel, Seyitnur Gün, Şafak Uysal, Şenol Demirtaş, Şenol Aldağ, Tamer Topal, Ümmü Kurt, Yener Çelik, Yurdanur Uzun, Yusuf Esen, Ziya Ercan ve Ziya Terzioğlu.”

509 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ