logo

İLİM YAYMA EĞİTİM PROGRAMLARI, SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİNE TANITILDI

İLİM YAYMA EĞİTİM PROGRAMLARI, SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİNE TANITILDI

İLİM YAYMA

EĞİTİM PROGRAMLARI, SİVİL TOPLUM TEMSİLCİLERİNE TANITILDI

İlim Yayma Cemiyeti Muğla Şubesi’nde devam eden ve yeni başlatılan programlar “Eğitim Programları Tanıtım Toplantısı”nda anlatıldı.

Muğla’da faaliyet gösteren vakıf, dernek, sendika ve platform temsilcilerinin katıldığı toplantıda davetlilere yemek ikram edildi.

İlim Yayma Cemiyeti Muğla Şube Başkanı Ayhan Balcı’nın açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Eğitim Komisyonu Başkanı Osman Yağlı da davetlilere hitap etti.

Marifet Okulu ve İYEM Lisans Akademi Programları Tanıtıldı

Ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf kız ve erkek öğrencilere yönelik, rehberler eşliğinde gerçekleştirilen Marifet Okulu ortaokul ve lise 9, 10 ve 11. sınıf erkek öğrencilere yönelik olan Marifet Okulu lise programı sunumlar eşliğinde anlatıldı. Marifet okulu ortaokul ve lise kayıtlarının devam ettiği belirtildi.

Marifet okulu, öğrencilerin medeniyetine ait değerleri daha yakından tanıması amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı’yla yapılan protokol çerçevesinde, okula destek olarak düzenleniyor.

Üniversite 1, 2 ve 3. sınıf kız ve erkek öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilecek İYEM Lisans Akademi programı, İYEM Lisans Akademi Muğla İl Koordinatörü Prof. Dr. Sebahattin Çevikbaş hoca tarafından tanıtıldı.

Lisans Akademi, öğrencilerin mensubu oldukları topluma, yaşadıkları çağa ve parçası oldukları dünyaya dair bilgi birikimlerini arttırmayı ve düşünce dünyalarını zenginleştirmeyi hedefliyor.

2 yıl boyunca devam edecek program Cumartesi günleri yarım gün, her dönemde 7’şer hafta yani 2 ay olmak üzere toplamda 4 dönem olarak gerçekleştirilecek. Seminerler, alanında uzman akademisyen tarafından gerçekleştirilecek.

Program sonunda %80 oranında devam eden öğrencilere Sebahattin Zaim Üniversite Sürekli Eğitim Merkezi ve İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezi tarafından sertifika verilecek.

Marifet Okulu Ortaokul

Marifet Okulu Lise

İYEM Lisans Akademi

PROGRAMLAR HAKKINDA GENİŞ BİLGİ ALMAK VE PROGRAMLARA BAŞVURU YAPMAK İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ:

https://iyc.org.tr

Etiketler: » »
566 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ