logo

GENEL MÜDÜR UMUT GÜR’DEN MUĞLA’DA OKUL ZİYARETLERİ

GENEL MÜDÜR UMUT GÜR’DEN MUĞLA’DA OKUL ZİYARETLERİ

GENEL MÜDÜR UMUT GÜR’DEN MUĞLA’DA OKUL ZİYARETLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilen yeni eğitim öğretim yılı saha ziyaretleri doğrultusunda İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut GÜR, Muğla’da okul ziyaretleri gerçekleştirerek bir dizi temaslarda bulundu.

Yeni eğitim öğretim yılını tüm kadrolarıyla sahada karşılayan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul ve kurumların eğitim öğretim yılı hazırlıkları, yatırımlar, yenileme ve inşaat çalışmaları yakından izleniyor.  İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut GÜR, yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Muğla’ya geldi. 

İlk olarak Muğla Valisi Orhan TAVLI ile eğitim yatırımları konularında istişarelerde bulunan Genel Müdüre İl Müdürü Emre ÇAY program boyunca eşlik etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde eğitim yöneticileriyle bir araya gelen Genel Müdür ardından saha ziyaretleri gerçekleştirerek büyük onarım çalışmaları sonunda modern bir binaya kavuşan okullarda incelemelerde bulunarak öğretmenler odasında okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya geldi. 

Muğla Olgunlaşma Enstitüsü ve Yerkesik Köy Yaşam Merkezini ziyaret eden Genel Müdür halk eğitimi kurslarına katılan kursiyerler ve öğrencilerle bir araya geldi. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen GEKA destekli “Köy Okullarında Akıllı Tarım ve Akıllı Arıcılık” projesinin uygulandığı Yerkesik Köy Yaşam Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan atölyelerde üretilen ürünleri inceledi.

Genel Müdür Umut GÜR’ün bir sonraki durağı Marmaris ilçesi oldu. Marmaris Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesini ziyaret eden Genel Müdür, İl Müdürü Emre Çay ile birlikte yapımı tamamlanan yeni öğretmenler odasının açılışını gerçekleştirdi. Öğretmenler odasında okul yöneticileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Genel Müdür, Teknofest Karadeniz’de 3’üncülük kupasını kazanan Martılar Teknoloji Takımı öğrencilerinin başarılarını kutladı.

Marmaris Şehit Ahmet Benler İlkokulunda Uyum haftası programına katılarak öğrencilerin ve öğretmenlerin yeni eğitim öğretim yılını tebrik eden Genel Müdür ‘Çevre Dostu 1000 Okul Projesi’ kapsamında yer alan okulda incelemelerde bulunarak okul müdürü ve öğretmenlerden proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut GÜR’ün, yeni eğitim öğretim yılı çerçevesinde gerçekleştirdiği Muğla ziyareti, büyük onarım çalışmaları devam eden okulları ve yeni eğitim yatırımlarını yerinde incelemesiyle son buldu. 

İl Müdürü Emre ÇAY,  gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut GÜR’e teşekkür ederek, vermiş oldukları destekler için Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER’e Muğla eğitim camiası adına şükranlarını sundu.

Etiketler: » »
278 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ