logo

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FATMA BETÜL SAYAN KAYA MUĞLA’DA

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FATMA BETÜL SAYAN KAYA MUĞLA’DA

31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti Genel Merkezi Belediye Başkan adaylarını belirleme yolunda yoğun bir gündem ile çalışırken diğer bir yandan da il teşkilatlarının seçim hazırlığı ve çalışmaları konusunda bölge toplantıları düzenliyor.

AK Parti Genel Merkezi’nce belirli aralıklar değişik illerde düzenlenen Sosyal Politikalar Başkanları Bölge toplantısına Muğla ev sahipliği yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nda düzenlenen Ege Bölgesi Sosyal Politikalar Başkanları toplantısına katıldı.

İl başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, partili ilçe belediye başkanları ile ege bölgesi illerinin sosyal politikalar başkanları ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantıya başkanlık eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Muğla ve diğer ege illerinin sosyal politikalar başkanlarıyla yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Toplantıdan Sonra Ak Parti Muğla İl Başkanlığını ziyaret etti. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr Fatma Betül Sayan Kaya ve İl Başkanı Gültekin Akça ile Birlikte İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çelebi’nin 102 Yaşındaki Babaannesini Ziyaret Ettiler.

Etiketler: » » »
175 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ