logo

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA SPORUN GELİŞMESİNE YÖNELİK PROTOKOL İMZALANDI

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA SPORUN GELİŞMESİNE YÖNELİK PROTOKOL İMZALANDI

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ÜNİVERSİTE ARASINDA SPORUN GELİŞMESİNE YÖNELİK PROTOKOL İMZALANDI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı ile Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında sporun gelişmesine yönelik işbirliği protokolü üniversite rektörlük makamında imzalandı. Buna göre üniversitedeki öğrenciler Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı tesisleri mesleki deneyim için kullanabilecek. Spor Bilimleri Fakültesi tarafından ise il müdürlüğünün çalışmalarına bilimsel destek verilecek.

Törene; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof Dr. Özcan Saygın, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman katıldı. Törende konuşma yapan Rektör Çiçek, “İşbirliği protokolü için bir araya geldik. Spor Bilimleri Fakültemiz oldukça güçlü bir fakülte. İlimizde sportif faaliyetleri oldukça hızlanmış durumda. İmkanlarımızı bir araya getirerek bölgede daha etkin sonuçlar almak istiyoruz. Bu protokol sonrası hem bizim hem de sizin bünyenizde başarılı sporcular çıkacağına ve daha sağlıklı bireyler yetişeceğine inanıyorum. Muğlamıza hayırlı olmasını diliyorum. Özcan Saygın hocama da teşekkür ediyorum” dedi.

“HOCALARIN AKADEMİK BİLGİLERİNDEN FAYDALANACAĞIZ”
İl Müdürü Ömer İlman ise, “Bizler müdürlük olarak yurt hizmetleri, gençlik ve spor hizmetleri ile tüm gençliğe hitap ediyoruz. İlimizin sosyal ve kültürel gelişiminde üniversitemiz her zaman öncü ve dinamik oldu. Her zaman üniversitemiz ile işbirliği içerisinde çalışmaya hazırız. Hocamın bize sağlamış olduğu imkanlarla birlikte üniversite içindeki genç ofis çalışmalarımız devam ediyor. Üniversite hocalarının akademik bilgilerinden faydalanarak, sporun ve sporcunun daha bilinçli bir şekile gelişmesini hedefliyoruz. Turizmde marka kent Muğla’nın sporda da marka kent olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Etiketler: » » »
583 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ