logo

Erdoğan: “Muğla’ya 20 yılda toplam 50 milyar lira kamu yatırımı yaptık”

Erdoğan: “Muğla’ya 20 yılda toplam 50 milyar lira kamu yatırımı yaptık”

Erdoğan: “Muğla’ya 20 yılda toplam 50 milyar lira kamu yatırımı yaptık”

“50 BİN KİŞİYE VARAN KATILIMLA MUĞLADAYIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni için geldiği Muğla’nın Menteşe İlçesinde halkla bir araya geldi. Erdoğan: “Bugün buraya kaç kişinin katıldığını sordum. Resmi rakamları istedim. 50 bine varan bir katılımla Muğla’dayız. Muğla’ya 20 yılda toplam 50 milyar lira kamu yatırımı yaptık. Seçim için zaman daraldı. Muğla’dan sandıkları patlatarak geleceğiz” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “BU MİLLET TERÖRDEN BESLENENLERE YOL VERMEZ”
Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen törende konuşan Erdoğan, “İstiklal ve istikbalimize göz dikenlerin tamamının hakkından geldik. Cumhuriyetin 100’üncü yılına coşkuyla giriyoruz. Sizlerle özlem gidermeye ve şehre kazandırdığımız eserlerimizin açılışını yapmaya geldik. Muğla’nın her karış toprağında izimiz ve emeğimiz var. Muğla tarım, turizm ve ticaretini, üretim ve istihdama dönüştürmede çok başarılı. Havaalanından buraya gelene kadar yol boyu tıklım tıklım vatandaşların yolları doldurduğunu gördüm” dedi ve muhalefeti eleştirdiği konuşmasında Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Bay Kemal sen bu teröristlerle dirsek dirseğe dolaştın. Demirtaş’ı içerden çıkaracağını söylüyor. Bu millet terörden beslenenlere yol vermez. Ben milletime güveniyorum. Milletime inanıyorum” diye konuştu.

ERDOĞAN: “MUĞLA’YA 20 YILDA TOPLAM 50 MİLYAR LİRA KAMU YATIRIMI YAPTIK”
Erdoğan, “İktidarımız tarafından 5 milyar 221 milyon lira yatırım bedeline sahip, ilçe belediyelerimiz tarafından 523 milyon liraya mal olan yatırımların resmi açılışını yapıyoruz. 17 projeyi hizmete açıyoruz. Menteşe’deki iki öğrenci yurdu, Fethiye’de öğrenci yurdu, Bodrum gençlik merkezi, diğer ilçelerdeki spor salonlarının açılışını yapıyoruz. Bodrum, Milas, Yatağan’da devlet hastaneleri, Ula’da sağlık merkezini hizmete açıyoruz. Muğla Kale yolunun tamamlanan kısmı, Bozburun Datça yolunun tamamlanan kısmının açılışını yapıyoruz. Milas içme suyu isale hattı, Menteşe Göktepe sulaması, ilçelerimizdeki göletlerin, ağaçlandırma çalışmalarının resmi açılışını yapıyoruz. 644 milyon liralık Muğla kanalizasyon şebekesinin açılışını yapıyoruz. Enerjide 422 milyon liralık Yatağan Pamukkale enerji hattının bulunduğu çok sayıda yatırımı hizmete açıyoruz. Valilik tarafından antik kentlerdeki kazıların resmi açılışlarını yapıyoruz. Köyceğiz, Ula, Kavaklıdere, Ortaca, Dalaman, Seydikemer, Kavaklıdere belediyelerimizin 86 ayrı projesini de hizmete açıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Muğla’ya 20 yılda toplam 50 milyar lira kamu yatırımı yaptık. Seçim için zaman daraldı. Muğla’dan sandıkları patlatarak geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Tören, toplu açılış töreninin ardından sona erdi.

Altar zeyhan

Etiketler: »
214 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ