logo

ERDOĞAN: “MUĞLA’NIN KÖY KALMASININ NEDENİ CHP’Lİ BELEDİYELERDİR”

ERDOĞAN: “MUĞLA’NIN KÖY KALMASININ NEDENİ CHP’Lİ BELEDİYELERDİR”

ERDOĞAN: “MUĞLA’NIN KÖY KALMASININ NEDENİ CHP’Lİ BELEDİYELERDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimler öncesi Muğla’nın Menteşe İlçesinde miting düzenledi. Erdoğan, “Fırsat buldukça Marmaris’teki devlet misafirhanesine gidiyor, kendimi fahri Muğlalı olarak görüyorum. Fakat Muğla’daki oy oranlarımız, aramızdaki sevgiyi göstermekten çok uzak. Muğla’yı köy görünümünde tutanlar bu şehri yöneten CHP’li belediyedir. Büyükşehirin engellediği projeleri üst üste koysanız bir Muğla daha çıkar. Muğla turizmde Antalya’dan geri kalmışsa, nedeni CHP’li belediyedir” dedi. Mitinge katılan 50 bin kişi olduğunu söyledi.

“MUĞLA’DA ALDIĞIMIZ OY, ARAMIZDAKİ SEVGİYİ GÖSTERMEKTEN ÇOK UZAK”

Erdoğan yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Bizim gönlümüz Muğla’dan hiç ayrılmadı. Muğla’ya yapılan her hizmette mührümüz var. Fırsat buldukça Marmaris’teki devlet misafirhanesine gidiyor, kendimi fahri Muğlalı olarak görüyorum. Fakat Muğla’daki oy oranlarımız, aramızdaki sevgiyi göstermekten çok uzak. Biz bu zamana kadar sadece hizmet siyaseti yaptık. Her kesimden vatandaşımızı kucakladık. Muğla yörük ve türkmenlerinin mağduriyetlerini biz ortadan kaldırdık. Hiçbir insanımızı dışlamayan bir anlayışla, halkımızı Türkiye 100 yılıyla biz buluşturduk” dedi.

“MUĞLA’NIN KÖY KALMASININ NEDENİ CHP’Lİ BELEDİYELERDİR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çeyrek asırda Muğla’da neler yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Muğla’nın taşını sıksa suyunu çıkaracak delikanlıları geçim derdi için gurbete giderdi. Şuan Muğla dünyanın çekim merkezi haline gelmiş bir şehre dönüşüyor. Muğla potansiyelini ortaya çıkaramıyor. Muğla’yı köy görünümünde tutanlar bu şehri yöneten CHP’li belediyedir. Büyükşehirin engellediği projeleri üst üste koysanız bir Muğla daha çıkar. Muğla turizmde Antalya’dan geri kalmışsa, nedeni CHP’li belediyedir. Bu seçimde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığımız için Aydın hocamızı aday gösterdik. Kendisi en saygın, en çözüm odaklı isimleri arasında hyer alan bir hocamızdır. Muğlamızın diğer alanlarla birlikte belediyecilikte de Türkiye 100 yılına uygun adımlarla ilerlemesini istiyoruz” diye konuştu.

“RAKAMLARI ALDIM, KATILIM 50 BİN”

Erdoğan, “Şuan Muğla’da 50 bin kişi ile miting gerçekleştiriyoruz. Rakamlar geldi. Yeni kalkınma hamlesinin startını sandıkta vereceğiz. 122 milyar lira tutarında Muğla’ya yatırım yaptık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 4 milyar liradan fazla destek olduk” diyerek kentte yapılan yatırımları sıraladı. “Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Ortaca, Seydikemer’e doğalgaz vermeyi planlıyoruz” dedi.

ERDOĞAN: “31 MART AKŞAMI MUĞLA’YI ÖZELLİKLE TAKİP EDECEĞİM”

Erdoğan, “Muğla’nın körfezlerinin nasıl koktuğunu görüyorsunuz. Siz sandıkta bize destek verin. Şuan Cumhurbaşkanı kim? Erdoğan. İktidar kim? Biz. 31 Mart’ta siz oyu verin. Biz de tüm gücümüzle Muğla’yı kalkındırmak için çalışalım. Muğla’ya Cumhur İttifakı yakışır. Fethiye ve Marmaris körfezlerinin balçıktan temizlenmesi için 2 tarama ve dip temizleme gemisi bölgeye ulaştı. Adaylarımızı sizlere emanet ediyorum. Durmadan yola devam edeceğiz. 31 Mart akşamı Muğla’yı özellikle takip edeceğim. Sizlere güveniyorum” diye konuşarak belediye başkan adaylarını tanıttı.

Etiketler: » » »
173 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ