logo

ERAY ÇİÇEK MENTEŞE’DE SİYASET’TE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

ERAY ÇİÇEK MENTEŞE’DE SİYASET’TE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

ERAY ÇİÇEK MENTEŞE DE SİYASETTE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Perşembe Sabah 5.00 da Eray Çiçek ekibiyle birlikte üreticiyi,pazarcıyı unutmadı.Soğuk havaya rağmen Muğla simidini ve çayını aldı ve herkes sıcak yatağında uyurken pazarcı esnafına koştu.

Empati Kurabilen Bir Toplum İçin Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek Taşın Altına Elini Koydu.

Pazarcı esnafımızın üretim ve tedarik noktasında Menteşeliler için önemine dikkat çekmek isteyen AK Parti İlçe Başkanı Eray Çiçek , toplumsal bir empati iklimi oluşturmak adına toplumsal bir misyon üstlenerek harekete geçti.

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve yönetimi, sabah erken saatlerinde kalkarak tezgâh açan, üretim ve tedarik zincirini sekteye uğratmayan pazarcı esnafımıza saat 05:00’da Perşembe pazarında çay-simit ikramı ile maske dağıtımı yaptı.

 Uzun vadeli sürdürülebilir bir toplumsal değişim yaratmak noktasında karşılıklı anlayışı güçlendiren, toplumsal projeler, empati kurabilme yeteneğine sahip insan profilinin oluşmasında önemli bir çarpan etkisi yaratmaktadır. Toplumsal yaşam farklı dil, din, ırk ve mesleklerden oluşan büyük bir ekosistemdir. Ve toplumsal yapının belli bir düzen içinde hayatını sürdürmesi bireylerin karşılıklı bir anlayış ve empati kurabilme kapasitelerinin mükemmelliğine bağlıdır. Bu noktada Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve yönetiminin saat 05.00’da Perşembe pazarına gelerek pazarcı esnafının yaşamlarının belli bir zaman dilimini deneyimleyemeye yönelik farkındalık çalışmaları empatik düşünce tarzının salt düşünsel niteliğe sahip olmayıp davranışsal bir niteliğe de sahip olduğunu göstermek adına önemli olduğunu söyledi. Bu noktada covid-19 salgının yarattığı iklimde sabah erken saatte kalkıp pazarcı esnafının çektiği uykusuzluğu çekmek, dondurucu soğuğa maruz kalmak, kasa taşımak ve en önemlisi bunu günün kısa bir zaman dilimince de olsa gerçekleştirmek kurulmak istenen empatinin samimiyet ve derinliğini artırmaktadır. Dahası toplumsal diyaloğu ve karşılıklı anlayışı güçlendirmek adına Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek’in  başlattığı bu proje önemli bir toplumsal misyona sahiptir. Eray çiçek oy derdi düşünmeden insanı bakış açısıyla sokağa indi. Önümüzdeki günlerde sanırım Eray Çiçek Muğlalıları şaşırtmaya devam edecek.

Etiketler: » » »
876 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ