logo

ERAY ÇİÇEK ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI: “MENTEŞE’NİN HİZMETLE BULUŞMA ZAMANI GELDİ”

ERAY ÇİÇEK ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI: “MENTEŞE’NİN HİZMETLE BULUŞMA ZAMANI GELDİ”

ERAY ÇİÇEK ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI: “MENTEŞE’NİN HİZMETLE BULUŞMA ZAMANI GELDİ”

Önceki dönem Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, belediye başkanlığı adaylığı için istifa etmişti. Çiçek, Menteşe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı, açıklamalarda bulundu.

Eray Çiçek, Ak Parti Menteşe İlçe Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, “Benimle ilgili kırsalın adayı diyorlar. Bizim için kent, kırsal yok. Bizim için Menteşe var. 25 yılın üzerinde siyaset yaptığım Menteşemizin her sokağını adım adım biliyorum. Menteşemizin artık hizmetle buluşma zamanı geldi. Doğru ve kararlı adımlarla yola çıkıyoruz. Ekibimizle Menteşemizin sorunlarını titizlikle çalışıyoruz. 48 projeyle geliyoruz. Menteşe Muğla’nın kendisidir. Menteşe ne kadar güçlüyse, Muğla o kadar güçlüdür. Belediyeciliğin sadece zurna ile heykel ile olmayacağını biliyoruz. Buradan aday adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

“ALLAH, ERAY ABİMİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN”

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan, “Ak Parti son 22 yılda büyük zaferler kazandı. Partimizde aday adayı arkadaşlarımız başvurularını yapmaya başladılar. Partimizin bir çok kademesinde görev yapan Eray Çiçek abimiz, ilçe teşkilatımıza başvuruda bulundu. Eray Çiçek abimize çıktığı yolda başarılar dilerim. Allah yolunu açık etsin” dedi.

İL BAŞKANI AKÇA: “AK BELEDİYECİLİKLE MENTEŞE HİZMETE KAVUŞACAK”

İl Başkanı Gültekin Akça ise, “Yerel yönetimler anlamında Menteşe özelinde muhalefet partinin belediyeciliği söz konusu. Artık yeni seçimde Ak belediyecilikle ilçelerimizi buluşturmak istiyoruz. Hizmet üretmek istiyoruz. Halkımızın değişim beklentisini karşılamak istiyoruz. Muğla Ak belediyecilikle buluştuğunda, yapılamamış hizmetler halkla buluşacaktır. 31 Mart’ta başarılı olacağımıza inanıyorum. Aday adayımıza çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Eray Çiçek aday adaylık başvurusunu yaptı.

Etiketler: » » »
97 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ