logo

DEVA PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANI EMRAH ÇAY: ÇEVRE KONUSUNDA TEK AĞACIN YOK OLMASINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

DEVA PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANI EMRAH ÇAY: ÇEVRE KONUSUNDA TEK AĞACIN YOK OLMASINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

DEVA PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANI EMRAH ÇAY: ÇEVRE KONUSUNDA TEK AĞACIN YOK OLMASINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK


DEVA Partisi çevrecilere destek için Akbelen’e desteğe gitti, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim RIZVANOĞLU da görüntülü görüşme ile çevre politikalarını katılımcılar ile paylaştı
Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy mahallesindeki Akbelen Ormanı’nda planlanan ve termik santrallere kaynak sağlayacak kömür rezerv bölgesinin neden olacağı çevresel etki ve sorunları dikkat çekmek için yapılan toplantıya; DEVA Partisinden İl Başkanı Emrah ÇAY, Teşkilat İşleri Başkanı Güllü KOCASARI ÖZEN, Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Sedat ÇETİN, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Serkan ÖZÇELİK, Gençlik Politikaları Başkanı Nazım ÇELİK, Milas İlçe Başkanı Süleyman DEMİRTAŞ, Milas İlçe Teşkilat İşleri Başkanı Muhammed ÇİÇEK, Milas İlçe Kadın Politikaları Başkanı Neşe ÇOBAN ile birlikte katılım sağladı.
Partililer Birçok çevre dostunun yer aldığı buluşmada, en başta İkizköy Çevre Komitesi Başkanı Deniz GÜMÜŞEL ile verimli bilgi alışverişinde bulundu. Bu esnada DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim RIZVANOĞLU da görüntülü görüşme ile partimizin bu konudaki bakış açısı ile ilgili değerli görüşlerini bizimle paylaştı. Dolayısıyla, katılım gösteren değerli çevrecilere ve halkımıza partimizin bu konudaki eylem planını aktardı ve DEVA Partisinin Çevre politikaları broşürleri üzerinden bilgilendirme yapıldı. Ayrıca, katılımcılarla, eylem planı üzerinden, fikir alışverişinde bulunuldu.
Deva Partili Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Sedat ÇETİN , Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Serkan ÖZÇELİK ; Akbelen Ormanını tehdit eden bu projenin daimi takipçisi olup tek bir ağaç ve canlıya zarar gelmemesi için hassasiyetle konuyu kamuoyu gündemine taşıyacağız dediler.

Etiketler: » » » »
451 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ