logo

DEVA PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANI ÇAY AÇIKLAMA’DA BULUNDU

DEVA PARTİSİ MUĞLA İL BAŞKANI ÇAY AÇIKLAMA’DA BULUNDU

DEVA Parti Muğla İl Başkanı Emrah ÇAY Denizli-Uşak gezisi sonrası açıklama da bulundu.

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah ÇAY basına yaptığı açıklamada; Muğla İl ve İlçe teşkilatlarımızla birlikte Denizli ve Uşak’ta Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ziyaretlerine katıldık. Vatandaşlarımız Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli ve Uşak’ta DEVA Partisine büyük bir ilgi gösterdi. 3.üncü Yozgat mitingimizde bunun canlı örneği oldu dedi.
Emrah Çay konuşmasına Muğla çalışmaları hakkında bilgiler vererek devam etti.

Muğla Siyasetinde yaşanan kısır döngü, Ankara’da lobi yok sorunu, güçlü muhalefetin olmaması, Her kesimin sesinin yükselememesi gibi konular DEVA Partisi ile çözüm bulmaya başladı.

Bin bilsek te, Bir Bilene danışıyoruz.
Genel başkanımızın üstüne basa basa belirttiği, Bin bilsekte, bir bilene danışacağız, görülmeyeni gören, duyulmayanı duyan ve tüm kesimleri kapsayan siyaset anlayışımız Muğla’da karşılık bulmaya başladı.
İlçe teşkilatlarımız, mahalle temsilcilerimiz ve il yönetimimizle sahada tüm kesimlerin görüş ve düşüncelerini alarak hızla büyüyoruz.
Kimin elini sıksak, kimin kapısını çalsak yüzler gülüyor, beklentiler anlatılıyor.
Muğla’da yaşayan vatandaşlarımız verdikleri vergilerin Muğla’ya hizmet olarak dönememesinden dolayı sıkıntı yaşıyor.

Muğla Siyasetini yeni siyasetçilerle kısır döngüden çıkarıyoruz.
DEVA Partisi yeni siyasetçi kotası ile il ve ilçelerde siyaseti yeni yüzlerle buluşturarak sinerji yaratıyor. Muğla seçmeni aynı vaatleri, aynı yüzleri görmekten sıkılmış durumda, yeni söylemler, yeni projeler ancak Liyakatli siyasetçiler üretebilir. Bu noktada ilk önemsediğimiz Muğla’ya değer katacak, 13 ilçeyi kapsayacak, genç ve dinamik siyasetçilerin önünü açmak bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum.

Siyasette Kadın Olmazsa, Olmaz!
DEVA partisi olarak cinsiyet kotamız ile Siyasette kadınlarımız da önünü açıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın Ulusal ve Yerel siyasette kadınların katılımının artması konusunda ciddi çalışmaları bulunuyor. Biz de Muğla’da cinsiyet eşitliğinin savunucusu olmak için Kadınlarımızı siyasete davet ediyoruz. Kadınlar hayatımızı güzelleştirdiği gibi, Siyaseti de güzelleştirecek, 13 ilçemizde tarımdan, sağlığa her sektörde kadınlarımız çok başarılı buna siyaseti de ekleyerek kadınlarımızla Muğla siyasetine değer katmak istiyoruz.

Muğla siyasetinde merkeze doğru yönelim geri dönüyor
Şu an sol kesimin kalesi olarak gözüken Muğla eski demokrat yapısına doğru yönelmeye başladı. Bunu da yaptığımız ziyaretlerdeki raporlara baktığımız, iktidara kızgınlığından dolayı inandığı muhalefet olamadığından sol partiye oy veren ciddi bir demokrat kesim bulunuyor. DEVA Partisinin kurulması ile birlikte Sayın Ali Babacan’ın merkez oylarını alarak iktidar olabileceğine inanan bu kesim önümüzdeki seçimde oyum yabana gitmesin diye verdikleri oyları DEVA Partisi yönünde kullanacaklarını belirtiyor. Z kuşağı diye tabir ettiğimiz gençlikte Babacan ve Liyakatli kadrolarına inanıyor dedi.

Etiketler: » » »
431 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ