logo

DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ 3 YAŞINDA

DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ 3 YAŞINDA

DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ 3 YAŞINDA 

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah ÇAY, Millet ittifakı olarak açık ara seçimi kazanacaklarını ifade ederek “adayımızın 13. Cumhurbaşkanı seçileceği aşikârdır” ifadesini kullandı. 

DEVA Partisinin 3. Yaşı münasebetiyle mesaj yayımlayan  DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah ÇAY, milletin artık değişim istediğini ve DEVA Partisinin milletin artık umudu olduğunu dile getirdi. 

“YILDIZLAR TAKIMINA OY İSTEYECEĞİZ”

“6 Genel Başkanın ülkemizin ihtiyaç duyduğu demokratik zemini birlikte inşa etme hususunda ortaya koydukları çaba takdire sayendir” diyen Çay, Ciddi emekler neticesinde halkımızın beklentilerini karşılayacak bir uzlaşma zemini oluşturuldu.  Bizlere düşen ise bu emekleri zafere dönüştürmek. Sn Genel Başkanımız Ali BABACAN’ın ifade ettiği üzere tek bir kişiye oy istemeyeceğiz. Bir yıldızlar takımına oy isteyeceğiz.” İfadelerini kullandı. 

“KAZANAN TÜRKİYE OLACAK”

Çay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Millet ittifakı aynı zamanda çözüm odaklı somut çalışmaları ortaya koymuştur. Her yönüyle çalışmalarımız hazır. Neyi nasıl yapacağımız takvimlendirerek ortaya koyduk. Liyakatlı  Kadrolarla milletimizin memleketimizin refahı için yol haritamız belli.  Kazanan elbet milletimiz olacak kazanan tüm Türkiye olacak. DEVA Partisi 3. Yılını henüz doldurmuş olmasına rağmen güçlü ve işin ehli kadrosuyla eylem planlarını her biri ülkemize nefes borusu olacak çalışmalarını takvimlendirerek ortaya koymuştur. Bu çalışmalarda ciddi bir ekip çalışması vardır. 

3 yıl önce Genel Başkanımız Sn. Ali BABACAN öncülüğünde cesur yol arkadaşlarıyla beraber özgür ve zengin bir Türkiye hayaliyle yola çıkmıştır. Bu süreci ilmek ilmek çalışarak Damla Damla büyüdük. Siyasette yeni yollar açtık. Millet için memleket için çıktığımız bu kutlu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Görülmemiş kapsamlı çalışmalarımız ortadadır. 

İyi günde kötü günde ülkemizin her yerinde kadrolarımızla Genel Başkanımız Sn. Ali BABACAN ve ekibiyle köşe bucak milletimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. İlk günkü heyecan ve umutlarımızı güçlendirerek 3. Yılımıza geldik. Her geçen gün daha da iyisi daha güzelini şiar ediniyoruz. 

Eşitlikten asla vazgeçmeden, demokratik, özgür, zengin bir Türkiye’ye  çok az kaldı. Önümüzde çok uzun bir yol var büyük başarılara imza atacağımız.  Değişimin birer parçası olarak bizlerde aynı duygu ve inançla Muğla mıza hizmet etmek için 13 ilçemizde çalışmalarımızı devam ediyoruz gönüllere dokunuyoruz. Bizler milletimizi baş tacı etmek gönüllerinde taht kurmak aşkıyla hizmet aşkıyla çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. 

Katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu; uluslararası sözleşmeler ve evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı; milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur.

Bu ilkeler doğrultusunda amacımızı gerçekleştirmek için bütün samimiyet ve gayretimizle çalışacağımıza tüm vatandaşlarımıza söz veriyoruz.”

Etiketler: » » » »
473 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ