logo

Cadde ve Sokaklarda Yoğun Denetim

Cadde ve Sokaklarda Yoğun Denetim

Cadde ve Sokaklarda Yoğun Denetim

Yatağan İlçesinde bulunan cadde ve sokaklarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında gün boyu denetimler sürdürülürken, alınan tedbirlere uymayan vatandaşlara ceza yağdı.

Yatağan ilçesinde büyük bir kararlılıkla sürdürülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında gerçekleştirilen denetimler hız kesmiyor. Bu bağlamda ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda denetimler en üst seviyeye çıkartıldı. İlçe Kaymakamlığının koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Belediye Başkanlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından gerçekleştirilen denetimler büyük bir kararlılıkla sürdürülüyor. Yapılan denetimlerin büyük kararlılıkla gerçekleştirildiği ise tedbirlere uymayanlara yazılan çok sayıdaki cezadan belli oluyor.

Görevliler Yatağan İlçe Merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda vatandaşları maske takmanın gerekliliği, sosyal mesafenin korunması ve hijyen kuralları hakkında özel olarak hazırlatılan afişlerle bilgilendiriyorlar. Yatağan ilçesi genelinde de Kovid-19 salgın hastalığı ile etkin mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymayan çok sayıda vatandaşa ceza uygulandığının altını çizen yetkililer, bundan sonra da alınan tedbirlere uyulmaması halinde cezaların uygulanılmasına devam edileceğinin bilinmesini istiyorlar.

Etiketler: » » »
611 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ