logo

Bodrum’a son 3 günde 300 bine yakın araç giriş yaptı

Bodrum’a son 3 günde 300 bine yakın araç giriş yaptı

4 günlük bayram tatili için büyükşehirlerden kaçanlar ve 4 günü yazlık tatil beldelerinde geçirmek isteyenler çarşamba ve perşembe günlerinden itibaren yollara düştü.

Tatil beldelerine akın eden yerli ve yabancı turistler nedeniyle bazı bölgelerde yoğunluk oluştu.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Muğlanın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı’nın ilk günü oluşan yoğunluk üst seviyelere ulaştı.

3 GÜNDE 300 BİN ARAÇ GİRİŞ YAPTI

Son 24 saatte 90 bin, son 3 günde 300 bine yakın aracın giriş yaptığı ilçedeki oteller, koronavirüs tedbirleri kapsamında belirlenen kapasitenin tam doluluk oranına ulaştı.

PLAJLAR DOLDU TAŞTI

Öte yandan, belediye tarafından pandemi nedeniyle hayata geçirilen ‘Güvenli alan’ projesi kapsamında tüm işletmeler denetlerken yoğunluk halk plajlarında da gözlendi.

3’ü mavi bayraklı olmak üzere 10 halk plajının bulunduğu bölgede, şemsiye ve şezlong arası mesafeler 3’er metre, bunların denize olan uzaklığı ise 5 metre olarak konumlandırıldı. Plajlarda vatandaşlardan bazıları masmavi suların keyfini sürdü, bazıları ise çocuklarıyla kumdan kale yaptı. Tatilcilerden kimileri sosyal mesafe ve maske kuralına uydu, uymayanlar ise polis ekipleri tarafından uyarıldı.

Etiketler: » » »
816 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ