logo

BAŞKAN GÜMÜŞ’TEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ: “ADAY DEĞİLİM, PARTİM İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

BAŞKAN GÜMÜŞ’TEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ: “ADAY DEĞİLİM, PARTİM İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

BAŞKAN GÜMÜŞ’TEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ: “ADAY DEĞİLİM, PARTİM İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen halk toplantısının ardından makamında Altar Zeyhan’a açıklamalarda bulundu. Gümüş aday olmayacağını belirterek, “Büyükşehir ve Menteşemiz için aldığımız örgüt disiplini gereği partim için elimden geleni yapacağım” dedi.

“PARTİMİZLE ETLE TIRNAK GİBİYİZ”
Gümüş şu ifadeleri kullandı: “Ben bu partiye 2000 yılında girdim. 24 sene olmuş. O günden itibaren her görevde bulundum. İlçe başkanlığımın ardından 2014 yılında Menteşe’de ön seçimle belediye başkan adayı oldum ve seçildim. Menteşe kurucu belediye başkanı oldum. O yıldan bu yana önce insan diyerek, siyaset üstü bir çalışma gerçekleştirdik. Bir köylü çocuğu olarak kırsal mahallelere çok önem verdik. Çok güzel çalışmalar yaptık. Son süreçte tekrar aday oldum. Birbirinden değerli adaylar arasında son anda verilen karar bizi ve sevenlerimizi tabiki üzdü. Fakat partimizle etle tırnak gibiyiz” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR VE MENTEŞEMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Bu karar bizi ve sevenlerimizi üzmüş olsa da önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Partimiz için dün ne dediysem bugün de aynısını söylüyorum. Muğla’mız için, ülkemiz için paritmiz adına ne yaptıysak bunu yapmaya devam edeceğiz. Halkımızın acılı ve sevinçli günlerinde onların yanında olduk. Bunlar yeri geldi eleştirildi fakat halkımızın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. 24 yıldır parti içindeki elde ettiğim tecrübe, 10 yıllık belediye başkanlığı tecrübemle, partimizden aldığımız örgüt disiplini gereği büyükşehir ve Menteşemiz için elimizden geleni yapacağım” diye konuştu.”

Etiketler: » »
136 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ