logo

BAHÇELİ: “KILIÇDAROĞLU’NUN KANLI DESTEKÇİLERİ HDP’DİR,PKK’DIR”

BAHÇELİ: “KILIÇDAROĞLU’NUN KANLI DESTEKÇİLERİ HDP’DİR,PKK’DIR”

BAHÇELİ: “KILIÇDAROĞLU’NUN KANLI DESTEKÇİLERİ HDP’DİR, PKK’DIR”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muğla’nın Menteşe İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde miting gerçekleştirdi. Bahçeli mitingde yaptığı konuşmada, “Zillet ittifakının gizli ajandası teslim olmuş bir Türkiye’dir. Kılıçdaroğlu’nun kanlı destekçileri HDP’dir, PKK’dır. Muğla buna izin vermeyecek” dedi.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı: “Doğal zenginlikleri ile Muğla her zaman göz bebeğimiz olmuştur. Muğla her şart altında zulmün karşısında durmuştur. İki eliyle kalp işareti yapanlara Muğla halkı kanmaz. Milli ve manevi değerlerle çelişen siyasilerin Muğla ile bağı olamaz. Bölücü ve terör sevicilerin özgürlük sloganları sahtekarlıktır. Her vatandaşımız sandığa gitmeli. Oyunuza sahip çıkın. Yoksa Türkiye’yi karanlığa boğacaklar. Aziz milletim sıra sende diyorum. Muğlalı kardeşlerim sıra hepinizde. Huzurlu bir Türkiye için sıra sizde.”

HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK
“14 Mayıs seçimleri milli ve manevi değerlerin rehberleri ile geçilmesi gerekiyor. Heyecanınız umutlarımızı diri tutuyor. Siyaset, millete hizmet vasıtasıdır. Siyasetçi dürüst olmalıdır. İlkeli bir mücadele çizgisi ile her zaman sizlerin yanındayız. Kim ne yaparsa yapsın, bilinizki ayrılmayacağız. Zillet ittifakı tehlike saçıyor. Kumar masası ülkemizin geleceğini karartmaya çalışıyor. Türk halkı ve Muğla buna izin vermeyecektir. Zillet ittifakının gizli ajandası teslim olmuş bir Türkiye’dir. Kılıçdaroğlu’nun kanlı destekçileri HDP’dir, PKK’dır. Hevesleri kursaklarında kalacak.”

TÜRKİYE’NİN YAPTIĞI ATILIMLARDAN MEMNUN DEĞİLLER
“14 Mayıs’tan sonra Kılıçdaroğlu ve yanındakiler tarihin çöp sepetine atılacaktır. Savaş uçaklarımıza, iha ve sihalarımıza, köprülerden barajlara hazımsız olanları Türkiye asla hoş görmez. Milli savunma sistemlerini neden sürekli gündemde tuttuğumuzu soruyorlar. Çünkü baktıkları yer Kandil’dir. Türkiye’nin atılımlarından memnun değiller.”

Altar Zeyhan

Etiketler: » » » »
229 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ