logo

AYDIN AYAYDIN; “HASTANEDEN YATAĞAN’A KADAR RAYLI SİSTEM”

AYDIN AYAYDIN; “HASTANEDEN YATAĞAN’A KADAR RAYLI SİSTEM”

AYDIN AYAYDIN; “HASTANEDEN YATAĞAN’A KADAR RAYLI SİSTEM”

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. İlçemiz Yatağan’ı ziyaret eden gerçekleştiren Ayayadın, burada yaptığı açıklamada, “Muğla Merkezde yaşayan ama Yatağan’da okuyan öğrenci sayımız da çok. Raylı sistemi Yatağan’a kadar da uzatacağız” dedi.

Seçime sayılı günler kala Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’ın ilçe ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Ayaydın ve beraberindeki heyet Yatağan’ı ziyaret etti. Burada bir açıklamada bulunan Ayaydın, seçilmesi halinde yapacağı projeleri anlattı.

Muğla’nın altyapısı iflas etmek üzere diyen Ayaydın, “Benim hemşehrilerim adına onlara dayatılmış bu mecburiyeti kabul etmiyorum.
Hafif raylı sistem projem var. Bunu üniversiteli öğrenciler için çok zaruri görüyorum. Raylı sistem Şehir hastanesinden başlayacak, üniversite’den geçip şehir merkezine ulaşacak. Hastası olanlar da, rahatsızlığı olanlar da hastaneye çabuk ve rahat ulaşabilecek.
Merkezde yaşayan ama Yatağan’da okuyan öğrenci sayımız da çok. Raylı sistemi Yatağan’a kadar da uzatacağız. Böylece Muğlalılar rahat, ekonomik bir ulaşım imkanına sahip olacak” dedi.

Etiketler: » » » »
266 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ