logo

“Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” Projesinin Ay Yıldızlı Bayrakları Muğla’dan Yola Çıktı

“Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” Projesinin Ay Yıldızlı Bayrakları Muğla’dan Yola Çıktı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gençlerimizde var olan milli tarih şuurunun daha da geliştirilmesi, vatan ve bayrak sevgisinin pekiştirilerek gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 81 ilde hayata geçirilen “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağımız 7 bölgeden yola çıktı. 
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Ege Bölgesinde bulunan tüm illeri dolaşacak Türk Bayrağı için Muğla’da devir teslim töreni düzenlendi.
Valilik önünde düzenlenen törene Muğla Valisi Orhan Tavlı, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmet Müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı.
Denizli ilinden Zübeyde Taşçı refakatinde Muğla’ya getirilen Şanlı Türk Bayrağımız, ilimizi temsil eden Elif Işıkoğlu’na teslim edildi.
Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak etkinliği kapsamında Denizli İlinden Muğla’ya gelen Türk Bayrağı Ege Bölgesini dolaşacak. Ay yıldızlı bayrağımız diğer bölgelerdeki bayraklarla beraber 18 Mart günü Çanakkale Şehitler Abidesinde göndere çekilecek.

Etiketler: » » » »
613 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ