logo

AKÇA, CHP ‘YE YÜKLENDİ

AKÇA, CHP ‘YE YÜKLENDİ

Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, yayımladığı basın açıklamasında, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ve CHP’li ilçe belediyeleri eleştirdi. İl Başkanı Akça, “CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ve yine CHP’li ilçe belediyelerinin yapması gerekip de yapamadığı birçok hizmetle ilgili de, vatandaşlarımızın serzenişlerine şahit olmaktayız. AK Parti hem genel hem de yerelde örnekler çalışmalar yaptı” dedi.

AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Kurulduğu günden bu yana millet ve hizmet odaklı çalışan AK Parti’nin bu seçimdeki en büyük referansı da 21 yıl boyunca milletimiz ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yaptığı hizmetlerdir.

Seçim startını verdiğimiz günden bugüne tüm teşkilatlarımız, aday adaylarımız ve adaylarımızla sahadayız. Saha çalışmalarımızda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve milletvekili adaylarımıza duyulan saygı ve güvenin en üst seviyede olduğunu müşahede ediyoruz. Vatandaşımızın teveccühü de bizleri mutlu ediyor.

AK Parti olarak 21 yıllık iktidarımız döneminde gerek Türkiye genelinde gerekse Muğla yerelinde birçok hizmete imza attık. Gittiğimiz her belde de her mahallede AK Parti’nin yaptığı hizmetlerle karşılaşmaktayız.

Ancak bunun yanında özellikle CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ve yine CHP’li ilçe belediyelerinin yapması gerekip de yapamadığı birçok hizmetle ilgili de, vatandaşlarımızın serzenişlerine şahit olmaktayız.

Kıymetli milletimizin bildiği gibi AK Parti hem genel hem de yerelde örnekler çalışmalar yaptı. Bundan sonrada AK Parti olarak milletimizin taleplerini önceleyen hizmetler üretmeye doğru adımlarla devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu yüzyılı ‘Türkiye Yüzyılı’ olarak ilan etti. Ülkemizin topyekûn şahlanacağı, altın çağını yaşayacağı bir yüzyıl için vizyon projeler geliştirildi.

Aziz milletimiz çok iyi bilmektedir ki bütün ömrünü ülkesine ve milletine hizmetle geçirmiş sayın Cumhurbaşkanı’mız siyasi hayatını aynı şekilde sürdürmeye, aynı iradeyle yoluna devam etmeye devam edecektir. Her zerresiyle ülkemiz ve milletimiz için çalışan Cumhurbaşkanımızın yine ve yeniden Cumhurbaşkanı seçileceğine olan inancımız tamdır.”

Etiketler: » »
233 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ