logo

AK PARTİ MENTEŞE ADAYI ŞADİ BALLI’NIN SEÇİM OFİSİ AÇILDI

AK PARTİ MENTEŞE ADAYI ŞADİ BALLI’NIN SEÇİM OFİSİ AÇILDI

AK PARTİ MENTEŞE ADAYI ŞADİ BALLI’NIN SEÇİM OFİSİ AÇILDI

Ak Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Şadi Ballı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi gerçekleştirilen törenle açıldı. Açılış törenine Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın da katıldı.

Şadi Ballı ilçenin sorunlarını teker teker anlattıktan sonra, “Mimarlarımız, mühendislerimiz, STK’larımız, şehir plancılarımız var. Doğru karar verilmesi noktasında işbirliği içinde olacağız. Biz tek başımıza ‘bu işi biliyoruz’ demeyeceğiz. Muğla’da yaşanılacak alanları hakikaten en iyi koruyacak adayın da ben olduğumu düşünüyorum.
Kent dokusunu bozmadan, tamamen amaca yönelik, gerçek ihtiyaçlar ölçüsünde, geniş geniş, büyüye büyüye değil, tam aksine sınırlı sınırlı ve aynı dokuyu koruyarak kentte imar planları yapacağız.
Menteşemizin heba edilecek, çöpe atılacak bir 5 yılı daha olmadığını düşünüyorum. Mühür sizde. Sizden bir defa ve tek defa yetki istiyorum. Vermezseniz vallahi gönlüm kalır. Yetivesin gari, inşallah 1 Nisan sabahı hizmet için değişim diyerek Menteşe için kollarımızı sıvayacağız ” dedi.

Altar zeyhan

Etiketler: » » »
121 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ