logo

Yeşilay Muğla Şubesi’nin yeni hizmet binası açıldı

Yeşilay Muğla Şubesi’nin yeni hizmet binası açıldı

Yeşilay Muğla Şubesi, Menteşe Emirbeyazıt Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Yeşilay Muğla Şube Başkanı Abdullah Şenol Şengür, “Burada bulunmamızın ana sebebi bağımlılık ile mücadelede tüm kurum ve STK’lar olarak birlikte hareket ettiğimizi ve bu duruşumuzun vatanımız ve milletimiz, geleceğimiz için bir beka meselesi olduğunu vurgulamak ve topluma bunu gösterebilmek” dedi.

Yaklaşık bir asırdan beri gençleri zararlı alışkanlık ve bağımlılıklardan kurtarmak ve korumak için mücadele eden Yeşilay; Menteşe Emirbeyazıt Mahallesinde Muğla Yeşilay Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Açılış törenine Muğla Valisi İdris Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partileri temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

YEŞİLAY MUĞLA ŞUBE BAŞKANI ŞENGÜR; “NİCE BAĞIMSIZ, SAĞLIKLI NESİLLERE VESİLE OLMAK DİLEĞİYLE”
Açılışta konuşan Yeşilay Muğla Şube Başkanı Abdullah Şenol Şengür, “Aslında şube binamızın bir açılışı olmakla beraber burada bulunmamızın ana sebebi bağımlılık ile mücadelede tüm kurum ve STK’lar olarak birlikte hareket ettiğimizi ve bu duruşumuzun vatanımız ve milletimiz, geleceğimiz için bir beka meselesi olduğunu vurgulamak ve topluma bunu gösterebilmek. Sonuç olarak Şeyh Edebali’nin Osmanlı’ya söylediği gibi ‘Milleti yaşat ki Devlet yaşasın’ diyor bizde bu şuuru bu şiarı kendimize ilke edindik. Nice bağımsız, sağlıklı nesillere vesile olmak dileğiyle” diye konuştu.

MUĞLA VALİSİ AKBIYIK; “YEŞİLAY’DA BURADA ÇOK KUTSAL BİR GÖREV YAPIYOR”
Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, “Yeşilay neredeyse bir yüzyıldır ülkemizde bağımlılığın her türüyle mücadele eden toplumumuzun önemli kurumlardan biri. Bağımlılık her geçen gün daha da büyük tehlike arz ediyor. Bağımlılığın birçok türü var tabi. Devletimiz her birimleriyle bağımlılık ile mücadelede ediyor. Bizim Yeşilay gibi STK’larımız mücadelede büyük katkı veriyor. Yeşilay Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki zamanda mutlaka sağlıklı bir gençlik bizim dünyada en büyük gücümüz olacak. Yeşilay’da burada çok kutsal bir görev yapıyor” dedi.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve yeni hizmet binasında inceleme yapıldı.

Etiketler: » » » » »
182 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ