Son Dakika


MUĞLA KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğinde bu yıl 32’ncisi düzenlenecek Uluslararası Muğla Kültür ve Sanat Şenliği başlıyor. Üç gün sürecek olan şenlik, kültür, sanat ve lezzet dolu etkinliklerle kenti renklendirecek.
3 Ekim Cuma günü saat 10.00’da Kurşunlu Meydanı’nda coğrafi işaretli ürünlerin tanıtımıyla başlayacak şenlikte, Kışla Parkı’nda çocuklara özel etkinlikler, Sınırsızlık Meydanı’nda ise yerel yazarların kitap sergisi yer alacak. Şenliğin resmi açılışı aynı gün saat 17.30’da Muğla Büyükşehir Belediyesi bahçesinde yapılacak.
Program kapsamında Cumhuriyet Gazetesi ödül töreni, Karabağlar Yayla Kavun Yarışması, sergiler, konserler, söyleşiler, kitap imza günleri, atölye çalışmaları, çocuk sineması ve tiyatro gösterimleri gibi birçok etkinlik sanatseverlerle buluşacak.MUĞLA KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ BAŞLIYOR Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğinde bu yıl 32’ncisi düzenlenecek Uluslararası Muğla Kültür ve Sanat Şenliği başlıyor. Üç gün sürecek olan şenlik, kültür, sanat ve lezzet dolu etkinliklerle kenti renklendirecek. 3 Ekim Cuma günü saat 10.00’da Kurşunlu Meydanı’nda coğrafi işaretli ürünlerin tanıtımıyla başlayacak şenlikte, Kışla Parkı’nda çocuklara özel etkinlikler, Sınırsızlık Meydanı’nda ise yerel yazarların kitap sergisi yer alacak. Şenliğin resmi açılışı aynı gün saat 17.30’da Muğla Büyükşehir Belediyesi bahçesinde yapılacak. Program kapsamında Cumhuriyet Gazetesi ödül töreni, Karabağlar Yayla Kavun Yarışması, sergiler, konserler, söyleşiler, kitap imza günleri, atölye çalışmaları, çocuk sineması ve tiyatro gösterimleri gibi birçok etkinlik sanatseverlerle buluşacak.
Etiketler: belediye » menteşe » muğlaBENZER HABERLER