logo

MUĞLA İLİM YAYMA YAZ OKULU 80 ÖĞRENCİSİYLE EĞİTİME BAŞLADI

MUĞLA İLİM YAYMA YAZ OKULU 80 ÖĞRENCİSİYLE EĞİTİME BAŞLADI

MUĞLA İLİM YAYMA YAZ OKULU
80 ÖĞRENCİSİYLE EĞİTİME BAŞLADI

Türkiye genelinde 179 şube, 163 öğrenci yurdu, 101 egitim merkezi ve on binlerce öğrencisi olan İlim Yayma Cemiyeti her yaz Diyanet İşleri Başkanlığı ile koordineli olarak yaz okulu programları açıyor.

Bu yıl Türkiye geneli 123 şubede yaz okulu programı düzenleniyor. Toplamda 8640 öğrencinin katıldığı yaz etkinlik programında, ilkokuldan liseye kadar farklı yaş gruplarından kız ve erkek öğrencilere eğitim veriliyor.

Yaklaşık 15 yıldır düzenlenen İlim Yayma Cemiyeti Muğla Şubesi Yaz Okulu programı bu yıl 80 öğrenciyle eğitime başladı.
4-6 yaş, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki kız ve erkek öğrenciler öğleye kadar Diyanet İşleri Başkanlığı Menteşe Müftülüğü bünyesinde açılan Kur’an kursunda Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitimi alıyor.
Öğleden sonra ise Milli Eğitim Bakanlığı Menteşe Halk Eğitim Merkezi’nce açılan yaşam becerileri, ritim, kung fu, bocce, ingilizce, Peygamberimizin hayatı gibi çeşitli alanlarda eğitimler alıyorlar.

Hayırseverlerimizin desteğiyle hazırlanan kahvaltı ile güne başlayan öğrencilerden tam gün eğitim alan yaklaşık 40 öğrenci öğle yemeğini de eğitim merkezinde yiyor.

Yaz Okulu’nun başlaması ve hocalarımızın özverili gayretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlim Yayma Cemiyeti Muğla Şube Başkanı Ayhan Balcı, Eğitim Merkezinde öğrencilerimizin en iyi şekilde ve keyifli bir ortamda eğitim almalarını önemsediklerini söyledi.
Daha fazla öğrenciye ulaşabilmek için yönetim, üyeler ve gönüllüler olarak elinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Balcı, eğitim merkezi koordinatör ve yöneticilerine, eğitim veren hocalara, destek veren hayırseverlere, çocuklarını İlim Yayma Cemiyeti Muğla Eğitim Merkezine gönderen ailelere teşekkür etti, öğrencilere başarılar diledi.

Etiketler: » »
261 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ