logo

İL KADIN KOLLARI BAŞKANI MİLAS İLÇE BAŞKANI OLDU MİLAS KAYNIYOR

İL KADIN KOLLARI BAŞKANI MİLAS İLÇE BAŞKANI OLDU MİLAS KAYNIYOR


Bilindiği gibi bir süre önce Emin Çelik ilçe başkanlığı görevinden alınmıştı. Hemen akabinde genel merkez yöneticileri geçtiğimiz hafta sonu Milas’ta bir eğilim yoklaması yapmıştı. Milas İlçe Başkanlığı için 10 kadar aday adayı vardı.

Yapılan eğilim yoklamasında Ak Parti’nin 132 Mahalle Temsilcisi, 30 kişilik Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri ile Milas Belediye Meclis Üyeleri oy kullanmışlardı. Ve bilindiği gibi sonuçlar açıklanmamıştı, ama içlerinden üçünün Ankara’ya çağrıldığı duyulmuştu. Bu üç isim Emre Güçlü, Ufuk Akyol ve Yusuf Esen’di. 

Ancak resmi olarak henüz bir açıklama yapılmamasına karşın, Ak Parti İl Kadın kolları Başkanı AKP Milas İlçe Başkanlığı’na, aday adayı da olmayan Duygu Pınar Doğru Marçalı atandı.

Duygu Pınar Doğru Marçalı’nın görevi kabul ettiğini teyit ettik. Resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Orman Mühendisi olan Duygu Pınar Marçalı, uzun yıllar AKP Muğla İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürürken, 31 Mart yerel seçimlerinde ise Milas ve Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilmişti.Milas’ta aday adayları tepkilerini dile getirmeye devam ediyor. Duygu Pınar Marçalı Doğruya hayırlı olsun, başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » » »
185 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ