logo

MUĞLA’ DA AK PARTİ

cemal demirtaş

facebook
cemal demirtaş
cemal.demirtas@hotmail.com
MUĞLA’ DA AK PARTİ

MUĞLA DA AK PARTİ
1- Görev Istemeyen, Görev Reddedilmez.
Verimli topraklarım adıdır Muğla.
Ovasında ayrı, bağında ayrı, dağında ayrı, denizinde ayrı nimetleri vardır. Rizki veren Hudadir . Sonsuz şükür.
Turizm tabii ki baş nimet.
Çok büyük nimet. Deniz desen lebi derya. Ne atarsan tutarsın.
Yalniz.
Nedense hep Bir şeyler eksik, bir şeyler yarim Muglada.
Muğla bir türlü iktidar yüzü göremiyor.
Huyundan mi suyundan mı bilinmez.
Yoksa kabahat Muğlalı da mı?
Belki de Muglada.
Ama iktidar olamama sebebi asla Ak Parti değil. Muğla teşkilatı hiç değil.
Hele Il Başkanı Kadem Mete asla değil. Haşa.
Ben demiyorum kendisi diyor.
Aylardan beri bir milyonluk muğla linin gece gündüz beklediği Sayın Başkanın Muğlaya Sesleniş konuşması, röportaj halinde yayınlandı sonunda. Allah razı olsun kendisinden. Gazeteci kardeşimizden de.
Sayın Başkan en son MuğlaTurk te canlı yayına çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
O yayında da uzun uzun kongre süreçlerini, aday belirlime kriterlerini anlatmıştı. Yine öyle yaptı sağolsun.
Genel merkezin yazılı olmayan ve fakat, ama lakin, değişmeyen kurallarını tek tek yine anlattı. Ilçe kongrelerini bitiren bir il başkanının artık görevden alınmasının, değiştirilmesinin mümkün olmadığını! gerekçe, misal ve sebepleri ile anlattı. Il Başkanı değişecek olsaydı, bunun ilçe kongrelerinden önce yapılacağını, yeni il başkanının kendi yönetimini oluşturma ve çalışması için bir kural ! olduğunu da.
Ama aynı zamanda ilk defa genel merkezin ilçe kongrelerine bu kadar çok müdahelede bulunduğunu da söyledi başkan. Herhalde biraz da sitem var gibi. Belki ben duygusal davranmış da olabilirim, ama genel merkez 2023 e bakarak hareket etti. Deyiverdi.
Ilce kongrelerine bile ! mudahele ederek, il başkanının dediğini yapmayan bir genel merkez, o il başkanını istemiş mi oluyor sorusu cevapsız kaldı.
Zaten gazeteci kardeşimiz ne sorarsa sorsun, sayın başkan kendi vereceği cevabı veriyor. Ikinci bir soru için o kısımda kalmaya gerek duymuyor.
Gazeteci kardeşimiz de sormuyor tabi.
Bodrumda Osman Beyi isteyen Başkan, Milasta nasıl oluyor da kendi istediğini yapamıyor merak konusu tabi. Ya genel merkez bu defa farklı bir şey yapıyor, ya da Kadem Başkan kadro konusunda yanılıyor olmuyor mu?
Çok uzun bir röportajı bir yazıda irdelemek pek mümkün olmayacak. Bu nedenle madde madde gitmekte fayda var diye düşünüyorum.
Şimdilik bu kadar.
Selam ve dua ile.

2691 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI

  • BİZ YANLIŞ YAZMADIK, YANLIŞI YAZDIK

    01 Nisan 2024 Köşe Yazıları, Siyaset, Tüm Manşetler

    BİZ YANLIŞ YAZMADIK, YANLIŞI YAZDIK !Muğla..Yüzlerce kere en az üç yıldan beri bıkmadan yazdık.Muğla..Hiç bu kadar yakın olmamıştı iktidara.Hele Bodrum. Taş üstüne taş konmayan Bodrum.Kazanamadık….!AK Parti bir tek Muğla'da mı kaybetti?Hayır.22 nci yılında iyi bir mağlubiyet elde etti.▪︎▪︎CHP bunca işbilmezliğe rağmen yine nasıl kazandı?Efendim emekli kaybettirdi.Hayat pahalılığı bezdirdi.Tamam hepsi doğru.Payları yok mu,var.Var da..Seçilenler Belediye başkanı değil mi? Milletvekili mi?Bunları yapacak olan makam Meclis. Seçilen Belediye başkan...
  • Muğla’nın üçüncü milletvekili Metiner!

    20 Mart 2024 Köşe Yazıları, Siyaset, Tüm Manşetler

    Dün akşam Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya'nın Sakarkaya köyündeki programına katıldık. Sakarkaya Milas'ta, hatta Muğla'da taa Refah Partisi döneminden bu yana Milli Görüşten, 22 yıldan beri de AK Parti'den zerre ödün vermeyen bir Köyümüz. Öyle bir köy ki; 2019 seçimlerinde AK Parti'ye rekor oy veren bir köy. Küçük bir köy falan da zannetmeyin ha. Bin oyu olan bir köy.. Öyle bir köy ki; %90 a yakın oyla Cumhurbaşkanımıza. AK Parti'ye oy veren bir köy. Öyle bir köy ki Sakarkaya; tek tek elleri öpülesi bir köy... ...
  • Muğla Tarım İl Müdürü

    18 Mart 2024 Ekonomi, Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Muğla Tarım İl Müdürü Ülkemiz muhakkak bir tarım ülkesidir. Her ne kadar bazı kalemlerde kendi kendine yetemese de, özellikle sebze ve meyve çeşitliliği, üretimin iç pazar ihtiyacından fazlasını ihraç etmesi hasebiyle, ülkemize döviz girdisi bakımından olsun, tarım kırsalda yaşayan insanların ürünlerinin değerlendirilmesi yönünden de son derece mühimdir. Bir turizm kenti olmasının yanı sıra Muğla'mızda, tarımın hayati önem arz ettiğini bilmeyen yoktur herhalde. Narenciyesinden tutun, zeytine, seracılıktan tutun, sanayi değeri olan ürünle...
  • AYDIN AYAYDIN VE MUĞLA

    14 Mart 2024 Köşe Yazıları, Siyaset, Tüm Manşetler

    AYDIN AYAYDIN VE MUĞLA Merhaba Değerli Okurlarım, Prof.Dr Aydın Ayaydın Cumhur ittifakının Muğla Büyükşehir adayı olarak atanmasının hemen arkasından biz Muğlalılar tepki gösterdik. Yok Mardin’liydi, yok 73 yaşındaydı, yok Chp’liydi şeklinde yazdık, çizdik, konuştuk. Aydın Bey’i ilk atandığı günden bugüne Ulusal Tv’ler den, sosyal medyalardan takip ediyorum. Hani ihtiyar dediğimiz Aydın bey’in enerjisi Muğla da herkes tarafından hissedildiğini görüyoruz. Muğla için düşünen, Muğla’nın gelişmesini isteyen bir aday var. Muğla’ya hizmet etme...