logo

ATEİSTİM ELHAMDULİLLAH!

cemal demirtaş

facebook
cemal demirtaş
cemal.demirtas@hotmail.com
ATEİSTİM ELHAMDULİLLAH!

ATEİSTİM ELHAMDULİLLAH !
Dün densiz biri sosyal medyada sokak röportajı yapıyor.
O densiz diyor ki;
Içişleri bakanının görevini vakıf ve dernekler vasıtası ile Bilal Erdoğan, aile ve sağlık bakanının işlerini eşi, uzman doktor Emine Erdoğan yapıyor diyor. Kızları dersen ayrı bir dalda oynuyor diyor.
Ayrı bir dal ne demek ? Bu nasıl bir laf ?
Şu anda Menderes döneminde olduğu gibi örtülü ödenek var diyor. Paraları ne yaptığını kimse soramıyor diyor yani.
Ben Tayyip Erdoğan ‘ın çok acil bir şekilde “vatan hainliğinden” yargılanması lazım diyor.
Bu sözlerimin de virgülüne bile kesmeden yayınla diye de ekliyor.
Kendisini de
“ELHAMDULILLAH ATEİSTİM ” diye üstüne basa basa eklemeyi de ihmal etmiyor.
Bu şahıs yakalandı.
Özellikle twitter dünyasında bu kişiye karşı da sanki söylediği çok masum bir şey yapmış gibi savunmalar hat safhada.
Örtülü ödenek ne Tayyip Erdoğan zamanında, ne de Adnan Menderes tarafından konmuş bir şey değildir. Örtülü ödenek bizim kadim devlet geleneğimizde yüzyıllardan beri vardır. Demirel ‘in vakti zamanında ILKSAN a verdiği, daha sonra da “verdiysem ben verdim ” dediği yardım da örtülü ödenektendir . Bosna Savaşı sırasında, örtülü ödenekten Bosnalılara çok yardım yapılmıştır. Yine örtülü ödenekten her sene binlerce insana, kuruma, kuruluşa yardım yapılmaya devam ediyor. Bunu sanki Tayyip Erdoğan a has bir şey gibi, bir de ahmakça Adnan Menderes adını da zikrederek süslenmesi tam anlamı ile alcaklıktır. Tam anlamı ile düşmanca bir tutumdur.
Rahmetli Özal zamanında yardım amaclı kurulan kısaca Papatyalar adıyla dernekler vardı. Semra Özal gece gündüz koşturmaca uğraşırdı. Sonra Berna Yılmaz da aynı şekilde. Rahmetli Nermin Erbakan yine vakıf ve dernekler vasıtası ile yıllarca ne güzel hizmetler verdiler.
Emine Erdoğan da bugün aynı şekilde. Hiç durmadan First Lady e yakışır şekilde, seleflerinden de daha fazla koşturmaktadır. Tügva ve Türgev başta olmak üzere onlarca vakıf ve dernek vasıtası ile Tayyip Erdoğan ‘ın çocukları, bu ülkenin geleceğine emanet edilecek evlatların yetişmesi için koşturuyorlar. Tügva nın adını duyanlar, onun neler yaptığını lütfen bi baksın. Türgev de öyle. Okçular Vakfı da. T3 Vakfı bir kuruş yardım bile almadan koşturuyor.
Nedir bu kin ve nefret ?
Bu ülkeden 26 milyon oy alan bir liderden bahsediyoruz. Her defasında rakiplerini eze eze iktidar olan bir lider. Bir gününü Recep Tayyip Erdoğan nasıl geçiriyor kimse tasavvur etti mi acaba ?
Ne güzel etliye, sütlüye karışmadan cumhurbaşkanı olmak varken, günün 18, bazen 20 saatini devlet için harcamak. Niye?
Mesela ;
Canı sıkıldığında kapıyı çekip, Kızılayda bi kahve içme şansı var mı?
Gidip Necatibeyde bi işkembe çorbası içmesi mümkün mü?
Evine bi keçi alabilir mi?
Şöyle son model arabasına binip otobanda gidebilir mi?
Onu boş verin. Yan komşuya gidebilir mi? Ya da komşusu sabah bahçeden iki domates uzatıp verebilir mi ?
Senin benim gibi, çoluk çocuk kalkıp avm ye gidebilir mi? Torunları ile eşofmanları giyip çimlerde oynayabilir mi ? Yahu serbestçe tatil yapabilir mi? Denize girebilir mi?
Diktatör diyorlar ya. Diktatöre bak. Günün 18 saati devlet işi ile, geri kalanı, kalıyorsa istirahat ile. Hep dört duvar arasnda..
Kim diyor dünya malı? Yaş gelmiş 65 e. Devletin, bürokrasinin, milletin, hatta ümmetin hüznü hep sinesinde, simasında . Karun kadar zengin da diyorlar değil mi? Karun. Yediği önünde yemediği ardında. Bir lokma, bir bardak çay, bir simite şükreden birine. Siz deyin karun ha.
Bir yere mi gidecek, en az 24 saat öncesinden tedbir, tedbir, tedbir. İçeceği sudan tutun da, giyeceği gömleğe kadar hepsi seçmeli. Tek tek incelenmeli. Gardroptan kendisi bir gömlek alıp giyemez mesela.
Densiz. Ahlâk yoksunu, karakterini Mamak çöplüğüne atmış biri kalkıp bir dakika vakit geçmeden yüce divanda yargılanmalı diyor ya. Ne için?
Sebep ne?
Imf ye bu ülkenin borcunu ödeyip ülkeden kovdu diye mi?
Istanbula bir boğaz köprüsü, alttan tüp geçit, canakkaleye köprü, hızlı tren, nükleer santral, bolu tüneli, kişibaşı milli geliri 3 binden 11 bine çıkardı diye mi yargılanacak yoksa ?
Yoksa, ” bize beş milyoncuk borç verin de memur maaşlarını ödeyeyim ” denilen günlerden, bütün maaşları bir ay önce ödenen günlere getirdiği için mi yargılanacak?
Neden ?
Neden yargılanması gerekiyor neden?
Tüm dünyada korona testi para ile , hem de en ucuzu 80 dolardan yapılırken, bedava yaptığı için mi yoksa ?
On santimlik maskeyi bile yapamayacak kadar aciz devletlere nispet, onlara bile maske yollayan bir lider olduğu için mi yoksa?
Yoksa hakkımız olan mavi denizlerdeki zenginliklerimizi, sizin efendilerinize inat çatır çatır bulduğu için mi yargılanacak?
Neden ?
Pkk ile bizim G3 lerimizi dahi kullanamazsınız diyenlere, MPT yi yaparak, benim tankım ile terörist avlayamazsın diyenlere KIRPI, ALTAY ile, benim helikopterim ile Kandile gidemezsin diyenlere inat GOKBEY. ATAY, T170 yaptığı için mi yargılanmalı?
Ben Recep Tayyip Erdoğan a oy veren, verdiğim oyun da sonuna kadar arkasında duran, gönlü sonuna kadar ferah biriyim. O 26 milyon oyun içinde benim de oyum var.
Benim oyuna kimin söz söyleme hakkı olabilir? Eleştiri sınırsız asla olamaz. Hele bu hakaret olursa hiç
Ahlak çok mühimdir.
Adam ATEISTIM ELHAMDULILLAH ” diyor. Inanmadigi Allah a hamd ediyor O’na ınanmadigi için. Şu hale bakın. Iğrenç. Rezalet.
Korona olan bir milletvekiline veya bakana geber diyor bir başkası. Kendi yandaşı komünist başkana Allah acil şifa versin diyor. Inanmadigini bildiği Allahtan şifa dilemek. Ne oluyoruz anlamak kolay mı?
Neyse ne.
Recep Tayyip Erdoğan a oy veren 26 milyondan hiç kimse bu güne kadar Kemal Kılıçdaroğlu nun nr kızına, ne eşine, nr de anasına tek kelime etti mi ? Edemez. O hak kimsede olamaz. Sizde de olamaz.
Ben yıllarca RP, FP ye oy verdim . En çetrefilli zamanlarda mücadele ettim. Bize iktidarı asla vermeyeceklerini bağıra bağıra söyledikleri zaman, gerici, iranci, cember sakallı dedikleri zaman , aşağıladımız zamanlarda bile nr Demirelin ne de başkalarının ailelerine tek kelime etmedik. Siyasete acilen edeb gelsin yeter .
Bir tavsiyem de önce Cumhurbaşkanlığı iletişim. Başkanına, sonra da varlıklarına borçlu oldukları liderlerini savunamayan Ak Parti teşkilatlarına olacak. Ne yaparsınız bilmem sayın Altun ama önce Cumhurbaşkanımızın ve ailenin yaptıklarını, mensubu oldukları dernek ve vakıfları, ne yaptığını, Cumhurbaşkanının bir gününü film mi yaparsınız, kitap mi yazarsınız baska bir şey mi bilmem ama bu görev sizindir. Hem de hemen.
Artık böyle ateistin elhamdülillah diyen denizlere fırsat vermeyin.

1846 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI

  • Muğla’nın üçüncü milletvekili Metiner!

    20 Mart 2024 Köşe Yazıları, Siyaset, Tüm Manşetler

    Dün akşam Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya'nın Sakarkaya köyündeki programına katıldık. Sakarkaya Milas'ta, hatta Muğla'da taa Refah Partisi döneminden bu yana Milli Görüşten, 22 yıldan beri de AK Parti'den zerre ödün vermeyen bir Köyümüz. Öyle bir köy ki; 2019 seçimlerinde AK Parti'ye rekor oy veren bir köy. Küçük bir köy falan da zannetmeyin ha. Bin oyu olan bir köy.. Öyle bir köy ki; %90 a yakın oyla Cumhurbaşkanımıza. AK Parti'ye oy veren bir köy. Öyle bir köy ki Sakarkaya; tek tek elleri öpülesi bir köy... ...
  • Muğla Tarım İl Müdürü

    18 Mart 2024 Ekonomi, Köşe Yazıları, Tüm Manşetler

    Muğla Tarım İl Müdürü Ülkemiz muhakkak bir tarım ülkesidir. Her ne kadar bazı kalemlerde kendi kendine yetemese de, özellikle sebze ve meyve çeşitliliği, üretimin iç pazar ihtiyacından fazlasını ihraç etmesi hasebiyle, ülkemize döviz girdisi bakımından olsun, tarım kırsalda yaşayan insanların ürünlerinin değerlendirilmesi yönünden de son derece mühimdir. Bir turizm kenti olmasının yanı sıra Muğla'mızda, tarımın hayati önem arz ettiğini bilmeyen yoktur herhalde. Narenciyesinden tutun, zeytine, seracılıktan tutun, sanayi değeri olan ürünle...
  • AYDIN AYAYDIN VE MUĞLA

    14 Mart 2024 Köşe Yazıları, Siyaset, Tüm Manşetler

    AYDIN AYAYDIN VE MUĞLA Merhaba Değerli Okurlarım, Prof.Dr Aydın Ayaydın Cumhur ittifakının Muğla Büyükşehir adayı olarak atanmasının hemen arkasından biz Muğlalılar tepki gösterdik. Yok Mardin’liydi, yok 73 yaşındaydı, yok Chp’liydi şeklinde yazdık, çizdik, konuştuk. Aydın Bey’i ilk atandığı günden bugüne Ulusal Tv’ler den, sosyal medyalardan takip ediyorum. Hani ihtiyar dediğimiz Aydın bey’in enerjisi Muğla da herkes tarafından hissedildiğini görüyoruz. Muğla için düşünen, Muğla’nın gelişmesini isteyen bir aday var. Muğla’ya hizmet etme...
  • AHMET ARAS DOĞRU’YU DUYUNCA..

    10 Mart 2024 Köşe Yazıları, Siyaset, Tüm Manşetler

    AHMET ARAS DOĞRU'YU DUYUNCA.. Mevcut Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Muğla adayı Ahmet Aras, bir lokantada, 28 Mayısa kadar kolkola yürüdüğü ortağı İP'li adayla karşılaşır.İP'li, Ahmet Aras'ın elini sıkmaz."APO'nun avukatını yardımcısı yapanın elini sıkmam" der gerekçe olarak.Ahmet Aras cevap verir ;AK Parti'liyi İP'ten aday mı yaptınız? Bana AK Parti ağzıyla konuşma..Bu siyaset dilinin Bodrum'da yeri yoktur. Biz AK Parti'lisi, İP'lisi, her Partili ile birlikteyiz diye ekler Ahmet Aras..▪︎▪︎Bize ne CHP'li ile İP'linin kavgasından dememiz laz...